3 idei de date night pentru cupluri

3 idei pentru un date-night aventuros

Indiferent dacă sunteți într-o relație de ani de zile sau că sunteți nou unul cu celălalt, puteți deveni creativi când e vorba de un date-night.

Știm cu toții că într-o relație poate interveni monotonia așa că trebuie să găsim o oportunitate de a ne conecta cu partenerul de fiecare dată când putem. Indiferent dacă sunteți într-o relație de ani de zile sau că sunteți nou unul cu celălalt, puteți deveni creativi când e vorba de un date-night. Din experiența noastră, seara de întâlnire se referă la modul în care o încadrezi și mai puțin la ceea ce faci, asa ca haideți sa punem pauza pe Netflix și să facem ceva aventuros în această seară.

Așadar, am venit cu o varietate de idei aventuroase și romantice de întâlniri de noapte pentru ca cuplurile să se bucure unul de celălalt. În loc de cina obișnuită, urmată, sperăm, de o noapte de dragoste, am schimbat-o pentru a pune partea erotică în centrul atenției.

 

SĂ ÎNCEAPĂ SPECTACOLUL!

O idee de întâlnire pe care o poți face acasă: găzduiește-ți propriul striptease! Acum, acest lucru ar putea suna intimidant, mai ales dacă nu ați făcut niciodată așa ceva înainte. Ideea de a te simți ca și cum ai fi în spectacol în fața partenerului tău ar putea fi un pic de coșmar - dar despre asta înseamnă nopțile de întâlnire aventuroase, ieșirea din zona ta de confort.

Să faci un spectacol pentru partenerul tău este o modalitate minunată de a-ți îmbrățișa partea sexy și de îți exprima senzualitatea. Veți avea nevoie de un plan, astfel încât să nu vă simțiți puțin prea dezgoliți. Pentru a lua un pic din presiune ia în considerare iluminatul camerei, lumina difuză ar trebui să facă atmosfera ideală. Apoi apasă play la playlistul salvat din timp cu muzica care te face să te simți super sexy și cu chef de distracție. Dezbrăcarea este o artă, punând spațiu între tine și publicul tău (sau iubit!). Să știi că partenerul tău nu te va judeca, că te iubește și va fi uimit și plăcut impresionat, așa că încearcă să scapi de orice sentiment de stângăcie.

Cel mai important dintre toate: poartă ceea ce te face să te simți sexy. Mergi la shopping din timp în magazinul online de lenjerie sexy Sensero Lingerie Store și alege ceva care îți place din sutele de piese de lenjerie sexi precum seturi complete, lenjerie body de dama, corsete, rochițe și lenjerie erotică . 

 

„ÎNTÂLNIȚI-VĂ” LA HOTEL SAU BAR

Pentru oricine are fantezii cu iubiri interzise și romanțe neașteptate, fantezia la un bar de hotel este calea perfectă într-o noapte aventuroasă de role-play. Asigurați-vă ca lucrurile să curgă liber, dar planificați câteva detalii în avans: îmbrăcați-vă separat și ajungeți la ore diferite. Elementul necunoscutului este ceea ce face ca această fantezie să fie incitantă.

Unul dintre voi poate ajunge mai întâi la bar, să comande o băutură, poate chiar să intre în camera dumneavoastră și să se pregătească acolo. Odată ce sosește celălalt, comportă-te ca și cum te-ai întâlni pentru prima dată. Puteți flirta unul cu celălalt, creând tensiune sexuală.

Asigurați-vă că ați rezervat noaptea la hotel și că nu aveți planuri în dimineața următoare, astfel încât să puteți lăsa lucrurile să se desfășoare natural, fără constrângeri de timp.

Ca parte a noii tale persoane sexy, de ce să nu încerci lenjerie intimă care se potrivește caracterului tău. Intrați în hotel într-o rochie neagră clasică sexy iar pentru dormitor păstrează ceva îndrăzneț. Un set de lenjerie intima sexy din trei piese cu portjartier și dresuri sau continuă role-play-ul cu un costum sexy sau chiar cu o piesa de lenjerie erotica wetlook.

 

UN CITY BREAK SAU O EVADARE DE O NOAPTE ÎNTR-UN LOC NOU

În loc de role-play, această idee de întâlnire este perfectă pentru a-ți surprinde partenerul. Alegeți un loc romantic, cum ar fi un hotel frumos sau poate un weekend într-o locație pe care amândoi doriți să o vizitați. Tine lucrurile sub secret până în ultimul minut si spune-i partenerului tău că ai programat un date-nigh. 

Luați recuzită pentru a-i oferi un impuls romantic - lumânări, ulei de masaj, pietre fierbinți, jucării sexuale și, desigur, de nelipsit un superb set de lenjerie intimă sau poate de ce nu… un set erotic de tip harness.