Cum reaprindem scânteia în relațiile pe termen lung

Cum reaprindem scânteia în relațiile pe termen lung

Când iubești pe cineva atât de profund, dar lucrurile și-au pierdut strălucirea, trebuie să găsim modalități de a redescoperi și a reaprinde scânteia.

Relațiile de dragoste pe termen lung sunt lucruri frumoase în această viață. Sunt ceva ce mulți dintre noi ne străduim și sperăm să le găsim, iar cei dintre noi care o fac, facem tot posibilul să păstrăm acest sentiment magic. Dar oricât de minunate sunt, lucrurile nu sunt întotdeauna perfecte și, uneori, putem să descoperim că relația noastră devine puțin monotonă dacă nu îi acordăm dragostea și atenția necesare pentru a menține flacăra aprinsă. Este ușor să apară rutina, iar magia care strălucea odată să dispară puțin câte puțin.

Când iubești pe cineva atât de profund, dar lucrurile și-au pierdut strălucirea, trebuie să găsim modalități de a redescoperi și a reaprinde scânteia.

 

CONECTEAZĂ-TE CU PARTENERUL TĂU

Conexiunea este atât de crucială în relații. Este ușor să fii ocupată cu lucrurile zilnice din viața, să nu te concentrezi pe relația ta până când lucrurile nu au mers prea bine. De aceea este crucial să identificăm schimbările din viața noastră personala și schimbările din relațiile noastre.

Petrece timp învățând despre tine. Aflați despre lucrurile care vă plac și cu ce vă puteți lupta, din punct de vedere emoțional, fizic și sexual. Acest lucru vă va ajuta să vorbiți pentru ceea ce faceți și ceea ce nu vă place și vă va permite să comunicați clar partenerului cine sunteți. Este timpul ca amândoi să fiți stăpâni pe situația voastră sentimentală și să vă bucurați pe deplin de ea.

 

LUCREAZĂ ASUPRA TA ȘI PENTRU RELAȚIA TA

Găsirea pe tine însuți nu se termină atunci când ești într-o relație pe termen lung. Încă poți continua să lucrezi asupra ta - auto-îmbunătățirea nu este doar pentru tine, este și pentru relația ta. Îți amintești când te-ai dus la prima întâlnire cu partenerul tău - cât timp ți-ai dedicat ca să te pregătești să te îmbraci pentru a impresiona? Încă poți face asta. Partenerul tău încă vrea să se simtă special pentru tine. Cum crezi că ar reacționa dacă l-ai surprinde într-una din dimineți cu micul dejun în pat?

 

SEXY DATE NIGHTS

Sex date night nu suna ceva foarte spontan, nu? Dar nopțile de întâlnire sexuală nu înseamnă să faci sex o dată pe săptămână când le programezi. Sexy date nights sunt minunate pentru că acestea creează un spațiu și un timp concentrat pe intimitate.

Deci, cum arată o noapte de întâlnire sexuală? Acestea implică orice de la discuții în a afla mai multe despre preferințele sexuale, până la răspunsul la întrebările de discuție despre ce se simte bine, ce vă place la sex și ce preocupări ați putea avea cu privire la inițierea sexului. Programează un sexy date night cu partenerul tău. Stabiliți o oră și un loc și descoperiți fără a avea așteptări ce se va întâmpla sau nu. Este vorba despre un timp pentru intimitate - nu un timp pentru interacțiuni sexuale sub presiune.

 

LENJERIA POTRIVITA PENTRU DATE NIGHT

Nopțile de întâlnire sunt o ocazie specială. Unul de savurat, de așteptat. Indiferent dacă este o poveste de dragoste pe termen lung sau recent înflorită, este nevoie de lenjerie sexy potrivită pentru a avea un boost de încredere și a îți surprinde plăcut partenerul.

Dacă ești o fire mai romantică care adoră lumina lumânărilor sfatul nostru este să alegeți un set de lenjerie intimă sexy din dantelă fină sau chiar satin. De asemenea un body din dantelă este alegerea perfectă dacă doriți să puneți în evidență formele de care dispui. Pentru femeile mai îndrăznețe colecția nouă de lenjerie harness disponibilă în magazinul online Sensero Lingerie Store ar putea fi exact ce și-ar dori - atât ea cât și partenerul.