Cum sa ai parte de un Valentine's Day de neuitat

Cum sa ai parte de un Valentine's Day de neuitat

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi si daca te afli intr-o relatie de lunga durata sau tocmai ai cunoscut recent persoana aceea speciala, acesta este un prilej potrivit pentru a iti marturisi sentimentele si de ce nu… dorintele fata ea. 

Am pregatit pentru tine cateva sfaturi pentru a transforma aceasta seara intr-una cu adevarat deosebita, pentru a ii dovedi ca toate acestea nu sunt doar pentru “ca trebuie ca este Valentine’s Day”. Stim cu totii ca nu iti trebuie un motiv sa ii arati persoanei de langa tine cat de mult inseamna pentru tine, cel putin nu doar o singura zi in an, insa Valentine’s Day este ziua cand poti sa te exprimi asa cum iti doresti si cu aceste sfaturi iti vei surprinde placut partenera.

 

PREGATESTE-TE SI PLANUIESTE

Cateodata un buchet de trandafiri rosii si o cutie de ciocolata poate nu e de ajuns. Aceasta zi deosebita a indragostitilor ar trebui continuata si seara in dormitor. Asa ca fii pregatit si creeaza o atmosfera potrivita pentru acest moment. 

Ajusteaza intensitatea luminii in dormitor astfel incat sa creezi o lumina calda difuza. Pregateste un mic playlist care sa ruleze in fundal, cateva melodii ar trebui sa fie de ajuns pe durata unui preludiu prelungit; stim - nu esti fanul numarul 1 al preludiului, insa este Valentine’s Day si vrei sa faci din aceasta zi ceva special. 

Comunicarea este elementul cheie intr-o relatie. Daca esti intr-o relatie noua de scurt timp incearca sa afli de la partener ce ii place. Daca sunteti deja de ceva vreme, cred ca stii deja care ‘preferatele’ partenerei. Cand va sti ca va primi un ‘treat’ de Valentine’s cu siguranta va astepta acest moment cu nerabdare. 

 

COMANDA DIN TIMP

Indispensabil in aceasta zi de Valentine’s Day este lenjeria intima sexy. Daca planuiesti doar o seara sau chiar un weekend prelungit in doi, atunci te sfatuim sa verifici oferta nostra promotionala de Valentine's Day si comanda din timp lenjeria intima care este pe placul amandurora. In magazinul online de lenjerie sexy Sensero gasiti sute de articole de lenjerie sexy - seturi complete, bodyuri, corsete si rochite - in care partenera ta se va simti sexy si mult mai increzatoare. 

Adauga in cosul tau de cumparaturi cateva accesorii sexy pentru cupluri, ceva care va aduce un plus de erotism si chef de a joaca. 

 

BUCURA-TE DE ZIUA SPECIALA

Cand a fost ultima data cand tu si partenera ta v-ati facut timp unu pentru celalalt in dimineata? Un moment de iubire, fie el poate chiar si scurt este un mod numai potrivit de a iti incepe ziua. Daca sunteti norocosi si este ziua voastra libera, puteti sa va bucurati de toata dimineata cu un preludiu prelungic, poate sa introduceti un accesoriu pentru a prelungi acest moment deosebit.

 

INCEARCA CEVA NOU

Daca esti intr-o relatie de mai multi ani, ai fi surprins sa afli cate modalitati exista de a iti imbunatatii viata de cuplu. Valentine’s Day este momentul potrivit pentru a introduce ceva nou in dormitor. 

Daca esti pregatit sa duci viata ta sexuala la un nou nivel, iti sugeram sa arunci un ochi pe ghidul de introducere in BDSM disponibil pe blogul nostru, care consideram noi ca ajuta partenerii sa comunice mai bine si chiar aceste ‘masuri si interdictii’ ar putea sa aduca placeri noi pentru amandoi. O colectie deosebit de incitanta si provocatoare este disponibila in sectiunea de lenjerie erotica disponibila in magazinul nostru online.

Comunica cu persoana iubita, deschide subiecte si chiar exprimati dorintele si spunei ce iti doresti. Ai fi surprins/a sa afli ca printre cele mai comune fantezii sunt spre exemplu role-play-urile. Asa ca daca gandul sa iti vezi partenera intr-un costum de asistenta sau stewardesa te incita, propune-i acest lucru. Si fii deschis la ce propuneri are in schimb. 

Poti sa vezi si sa te inspiri din colectia noastra de costume fantezie sexy aici.

 

Fie ca sunteti un cuplu romantic sau unul mai obraznic, speram ca acest scurt ghid sa va inspire de Valentine’s Day.

Cu drag,

Echipa Sensero.