lenjerie sexy body de tip crotchless

De ce iubim lenjeria intimă sexy de tip crotchless?

Gândul de a purta o astfel de lenjerie intimă în secret, în timp ce îți treci ziua în mod normal, este puțin obraznic și incitant.

Există ceva atât de sexy în a purta o piesă de lenjerie sexy cu decupaj în zona intimă. Gândul de a purta o astfel de lenjerie intimă în secret, în timp ce îți treci ziua în mod normal, este puțin obraznic și incitant. Pentru femeile care nu au avut niciodată o lenjerie body sau nici măcar o pereche de chiloți crotchless, atunci astăzi este ziua în care trebuie să introduci astfel de piese de lenjerie intimă sexy în sertarul tău. Și iată și câteva motive pentru a începe să porți astfel de piese provocatoare:

  • Atât body-urile cât și chiloții crotchless te ajută să-ți îmbrățișezi senzualitatea.
  • Sunt distractive de purtat sub o fustă sau o rochie la întâlnire (și chiar îl poți anunța pe iubitul tău la cină).
  • Dacă viața ta sexuală a devenit monotonă, atunci o pereche sexy de chiloți sau un body crotchless va reaprinde flacăra pasiunii.
  • Chiloții și lenjeria body crotchless arată uimitor de sexy pe toate formele și mărimile corpului.

Body-ul din dantela fină Besame din colecția Provocative este absolut uluitor, prezentând decupaje ample atât în zona inghinală cât și în zona decolteului. Poate fi folosit pe timpul zilei accesorizat cu o pereche de jeans și tocuri, dar și în intimitatea dormitorul făcându-i o surpriză incitantă partenerului. 

body crotchless din dantela Besame colectia Provocative

Chiloțeii Jill și Avril din colecția Anais sunt două dintre bestseller-urile magazinului Sensero Lingerie Store. Și nu este de mirare că sunt printre cele mai bine vândute perechi de chiloți crotchless datorită modului în care îmbrățișează confortabil corpul unei femei, în timp ce emană sex-appeal. Materialul și designul de înaltă calitate îi permit femeii moderne să poarte aceste piese cu plăcere și încredere mereu ceea ce le fac un “must-have” al sertarului tău. 

chilotei crotchless colectia anais

LIVRARE GRATUITA

Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde in tara