SENSERO BLOG

Dresurile plasa – Tendintele noului sezon

  • Autor Office Sensero
  • 0 comentarii

Dresurile plasa – Tendintele noului sezon

Urmărind tendințele primavara-vara 2019, care readuc dresurile de plasă pe catwalk-uri, Sensero Lingerie Store vă pune la dispoziție o colecție deosebit de sexy și provocatoare. Putând fi purtate atât în dormitor completând o lenjerie sexy, dresurile de plasă pot fi o combinație vestimentară perfectă și pe timpul zilei.

Află că tendințele acestui sezon ne arată că aceste dresuri de tip plasă se pot purta dedesubtul blugilor cu tăieturi sau sfâșiați, dar și sub o rochie elegantă florală. Dacă în dormitor sunt permise accesorizate la o fustă mini, nu este recomandat această costumație pe stradă pentru a evita a fi vulgară. Încearcă să stârnești purtând aceste dresuri plasă cu un pulover larg și o pereche de botine de catifea. Vei atrage toate privirile într-un mod admirativ cu acest look ladylike.

În momentele de intimitate cu partenerul însă nu ar trebui să existe restricții atât timp cât outfit-ul este pe placul amândurora. Alegând să completezi o piesă de lenjerie sexy cu o pereche de dresuri de plasă, cu siguranța îi vei trezi interesul. Noua colecție Passion de dresuri este extrem de sexy, conținând pe langă mult râvnitele dresuri de plasa și modele de dresuri pentru portjartiere, cu bandă adezivă sau dresuri tip colant. Modelele sunt diverse și disponibile în diferite culori.

Găsești întreaga colectie de dresuri sexy Sensero aici.

 

Noi vă propunem astăzi câteva dintre cele mai bine vândute dresuri în magazinul nostru de lenjerie online.

Dresuri Passion TI034

O pereche de dresuri sexy de dama de culoare negru mat cu model deosebit de seducător și incitant ce imită stockings-uri prinse cu portjartier și model cu fundită.

Dresuri Passion TI019

Mult râvnitele dresuri de plasă sunt printre cele mai bine vândute produse în magazinul nostru de lenjerie online în ultima perioadă. Aceste dresuri de tip ‘cabaret’ au ochiuri mari și sunt confecționate din fibre de o calitate superioară. Avem disponibil și model cu ochiuri mai mici al plasei.

Dresuri Bizzare

Decorat cu inele aurii mari, prin care trece o panglică fina de satin in zig-zag de-a lungul intregului picior. Cand sunt purtati aceste dresuri dau senzatia unor picioare mai lungi si mai subtiri, atragand privirile oricarui barbat.