ghid noaptea nuntii luna de miere pentru lenjerie sexy

Ai spus DA? Ghidul tău pentru noaptea nunții și luna de miere

Fiecare fată este o vedetă în ziua nunții și vrea să arate cât mai bine. De la pantof la vopsea de unghii, machiaj, păr, rochia de mireasă, totul trebuie să fie perfect.

Fiecare fată este o vedetă în ziua nunții și vrea să arate cât mai bine. De la pantof la vopsea de unghii, machiaj, păr, rochia de mireasă, totul trebuie să fie perfect. Același lucru este valabil și pentru lenjeria intimă. 

Fă-ți timp pentru a selecta piesele favorite sau de ce nu, mergi la shopping! Acesta este momentul potrivit nu doar să cumpărați lenjerie noua, ci și să aduceți ceva nou și în trend budoarului vostru. Nu trebuie să-ți iei rămas bun de la cele pe care le deții deja, ci pur și simplu trebuie să adaugi unele sexy în colecția ta. 

Noaptea nunții este incompletă fără alegerea potrivită a lenjeriei sexy iar dacă vorbim de luna de miere trebuie să ai la dispoziție cel puțin una sau mai multe outfituri sexy gata pregătite.

Pregătirea ținutei potrivite pentru ocazia potrivită necesită mai multă energie decât crezi. Potrivirea și stilul de lenjerie intimă care va aprinde scântei necesită și un moment de gândire. Arta seducției necesită recuzită, și într-adevăr, lenjeria ta va fi cea mai esențială recuzită de care vei avea nevoie.

Înainte când alegeam lenjerie de nuntă, opțiunile erau limitate la orice alb. În timp ce lenjeria albă oferă încă o eleganță clasică oricărei festivități de nuntă, puteți explora cu adevărat în afara unei singure culori pentru a vă asigura că lenjeria intimă pentru noaptea nunții sau luna de miere se potrivește cu stilul și personalitatea ta.

 

LENJERIE BABYDOLL

Lenjeria intimă vine într-o gamă variată de stiluri și categorii care se potrivesc diferitelor genuri. Rochițele babydoll sunt o opțiune care se potrivește de minune în luna de miere. Oferind un look cuminte dar în același timp care incită, lenjeria babydoll este aleasă de multe femei deoarece acest tip de lenjerie își face treaba în timp ce te fac să te simți confortabilă în pielea ta. 

 

LENJERIE DE SEARA

Nu te poți lipsi de un halat sexy în luna de miere. La urma urmei, ce spui să adaugăm ceva mister ținutei tale din dormitor? Poartă o lenjerie sexy dedesubt unui halat satin, îmbrăcă-te cu un halat și tachinează-l puțin. Pentru acea surpriză suplimentară, nu uitați să purtați o lenjerie intimă provocatoare. Lasă-l să se adâncească în plăcerea curiozității pentru ca atunci când își va despacheta cadoul va avea o surpriză uimitoare.

 

SETURI COMPLETE

Seturile din două piese implică cu siguranță un set potrivit pentru luna de miere și care poate fi purtat ulterior sub haine și merită din plin împachetarea acestor seturi de lenjerie intimă în bagajul pentru luna de miere. Însă daca dorești să faci un pic de gălăgie în dormitor îți sugerăm să completezi setul obișnuit cu un portjartier și dresuri pentru un look complet provocator. Alege să porți un set complet de lenjerie intimă din dantelă și vei vedea dorință în ochii lui.

 

LENJERIE DIN O SINGURA PIESA

Dacă încă nu ești sigură ce ținută să împachetezi pentru luna de miere atunci poți opta pentru o lenjerie dintr-o singură piesă. Pe cât de simplă pe atât de eficientă pentru o noapte de neuitat. Foarte sexy și seducător, un body dama din dantelă albă sau neagră este o alegere ideală daca dorești să pui în evidență formele de care dispui. 

Sperăm că te-am inspirat pentru a bifa de pe listă lenjeria sexy pentru noaptea nunții și luna de miere.