cum sa te simti increzatoare si seducatoare in lenjerie intima sexy

Trei sfaturi despre cum să te simți încrezătoare în lenjerie sexy

Lenjeria intimă sexy este creată pentru ca toate femeile să experimenteze senzualitatea, seducția și puterea feminină pe care o aduce lenjeria.

Alegerea lenjeriei intime in prima noapte impreuna Citeste Trei sfaturi despre cum să te simți încrezătoare în lenjerie sexy 4 minute Urmatorul Cum reaprindem scânteia în relațiile pe termen lung

Ca femeie, tindem de foarte multe ori să fim dure cu noi înșine, dar nu este doar vina noastră. În fiecare zi vedem în reviste si în social media imagini cu modelele superbe, vedete care mai tot timpul zile au singura sarcină doar de a arăta fără defect și poate îmbunătățite prin intervenții chirurgicale, photoshop sau filtre. Nu este de mirare de ce multe femei se simt puțin ezitante doar la gândul de a purta lenjerie sexy chiar și doar în intimitatea propriului dormitor. Nu ar trebui să fie cazul, deoarece toate femeile sunt frumoase, indiferent de originea lor etnică, culoarea pielii, forma corpului, mărimea sau caracteristicile fizice. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei și unicitatea ta te diferențiază de toți ceilalți.

Multe dintre considerăm că lenjeria este rezervată doar femeilor mai tinere, suple și cu un forme perfecte. Sincer, această concepție este departe de adevăr. Lenjeria intimă sexy este creată pentru ca toate femeile să experimenteze senzualitatea, seducția și puterea feminină pe care o aduce lenjeria.

Așa că am pregătit pentru voi câteva sfaturi despre cum să vă simțiți încrezătoare în lenjerie sexy:

 

CUMPĂRĂ UN SET DE LENJERIE INTIMĂ CARE ESTE PE PLACUL TĂU

Achiziționarea și purtarea lenjeriei intime nu sunt doar pentru partenerul tău - este în special pentru tine. Nu cumpărați un set de lenjerie intimă deoarece credeți că asta va plăcea partenerului. Alegeți o piesă de lenjerie sexy care este pe placul dvs. și care considerați că vi s-ar potrivi. Ar trebui să fie o lenjerie intimă pe care o vei aștepta cu nerăbdare pentru că te va face să te simți sexy în ea. De asemenea, este important să verificați înainte mărimea produsului, ca atunci când lenjeria ajunge la dvs. aceasta să se potrivească corect și nu veți avea probleme în timpul purtării. Investiți mai degrabă în lenjerie de lux decât în ​​lenjerie de calitate slabă, care tinde să nu dureze. Nu este nimic mai bun decât să simți satinul seducător și dantela fină pe piele. Și țineți minte, lenjeria este similară cu o rochie sau tocuri frumoase - atunci când îți place ceea ce porți, vei emana încredere și deborda de senzualitate.

 

ACCESORIZEAZĂ LENJERIA INTIMĂ CU UN HALAT ȘI DRESURI SEXY

Dacă sunteți o persoană mai timidă, puteți purta un halat frumos care să se potrivească cu lenjeria intimă sexy dedesubt. Această asortare va acoperi lenjeria însă vei arăta în continuare irezistibilă și îți vei ține în suspans partenerul. Cheia pentru a purta un halat cu lenjeria ta intimă este alegerea unui halat ușor, semi-transparent, care are un stil senzual, nu un halat de baie gros și pufos. Dantela este de asemenea recomandată pentru astfel de piese de lenjerie de noapte. Nici dresurile nu trebuiesc uitate! Efectul pe care aceste accesorii îl au este unul maxim. Vei putea intra în cameră simțindu-te încrezătoare în timp ce vei arăta ca o zeiță.

 

SETAȚI ATMOSFERA DIN DORMITOR ȘI APRINDEȚI CÂTEVA LUMÂNĂRI

Prin reducerea intensității luminilor din dormitor, nu doar creați o atmosferă plăcută, dar astfel nu vă mai puneți în lumina reflectoarelor, permițându-vă să vă simțiți mai încrezătoare în lenjerie intimă. Aprinderea unor lumânări parfumate de lux în dormitor va crea un mediu romantic pe măsură ce lumina lumânărilor pâlpâie în reflexia corpului vostru. Nu uitați să alegeți și câteva lumânări cu un parfum atrăgător, pentru a adăuga și factorul olfactiv la starea creată.