POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Sensero.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Sensero.ro numai in scopul declarat al acestui site (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc.). Sensero.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Furnizarea datelor personale catre Sensero.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. In vederea stergerii acestora din baza de date, se va emite o notificare/cerere datata si semnata si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@sensero.ro, sau prin posta pe adresa societatii.

Sensero.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

- Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

- Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

- Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice

Sensero.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor.