POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

update 25.05.2018

CINE SUNTEM NOI? 

Sensero Lingerie Store este proprietatea Azure International Recruitment Group SRL, inregistrata in Blajani, Strada Principala nr. 526, cod postal 127065, judetul Buzau J10/719/12.09.2013, CUI/CIF: 32238532, telefon +4 0772.250.250, email office@sensero.ro cu punct de lucru in Buzau, Bulevardul Unirii 33A/9, cod postal 120238, judetul Buzau.

Prin urmare vom folosi denumiri precum “Sensero.ro”, “Sensero”, “Sensero Lingerie Store” in aceasta pagina facand referire la Azure International Recruitment Group SRL.

CUM UTILIZAM DATELE DVS. PERSONALE

Vom folosi datele dvs. (obținute online sau personal), printre alte scopuri, pentru a vă gestiona înregistrarea ca utilizator, pentru a gestiona achizițiile de produse sau servicii, pentru a vă răspunde întrebărilor, precum și, dacă doriți, pentru a vă trimite comunicările noastre personalizate. 

CE TIPURI DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

In functie de activitatea dvs. pe site-ul nostru prelucram anumite date personale furnizate direct de catre dvs. sau indirect dupa cum urmeaza:

1. In mod direct:

a) In cazul abonarii la newsletter va vom colecta doar adresa dvs. de email.

b) In cazul crearii unui cont in platforma noastra online Sensero.ro, trebuie sa va prelucram datele personale pentru a va indentifica ca utilizator al acesteia si prentru a oferi acces la diferitele sale functionalitati, produse si alte servicii disponibile pentru un utilizator inregistrat. In acest scop vom colecta umatoarele date personale obligatorii: nume, prenume, adresa de email si optional genul si data de nastere pentru trimiterea de informatii personalizate.

c) Pentru a plasa o comanda in platforma noastra online trebuie sa va prelucram urmatoarele date personale in mod obligatoriu: nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon 

2. In mod indirect - datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia (in cazul in care accesati platforma noastra, de exemplu, de pe telefonul mobil).

DIN CE SURSE COLECTAM DATELE PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt colectate in mod direct, acestea fiind furnizate de dvs. prin:

  1. formularele de pe site-ul nostru www.sensero.ro;
  2. pe platformele de social media Facebook si WhatsApp;
  3. telefonic prin apelurile initiate de dvs. 

Referitor la datele colectate la punctele 2. si 3. in cazul in care interactiunea nu are ca rezultat plasarea unei comenzi, aceste date nu sunt colectate/pastrate in baza noastra de date.

CUM FOLOSIM DATELE DVS. PERSONALE?

In functie de modul in care interactionati cu noi prin modalitatile mentionate mai sus, va vom prelucra datele personale in urmatoarele scopuri: 

  1. Pentru derularea procesului de executare a contractului de vanzare-cumparare la distanta (comanda plasata de catre dvs. prin metodele mentionate);
  2. Pentru a raspunde solicitarilor sau altor cereri pe care le formulati prin intermediul Serviciului Clienti.
  3. Pentru transmiterea informatii, promotii etc. in eventualitatea abonarii la newsletter

CUI DEZVALUIM DATELE DVS. PERSONALE?

Pentru a realizarea acestor scopuri mai sus mentionate, Sensero.ropoate dezvalui anumite date personale furnizate de dvs. catre terti dupa cum urmeaza: 

  1. institutii financiare si organe specializate in descoperirea si prevenirea fraudei;
  2. furnizori de servicii tehnologice - platforma de ecommerce Prestashop, serverele Hostico, procesator de plata MobilPay (in cazul platii online cu cardul bancar, Sensero.ronu colecteaza informatiile dvs. bancare, acestea fiind completate de dvs, in pagina procesatorului de plati online).
  3. furnizori de servicii de transport si livrare - TNT, Fan Courier, Posta Romana

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. PERSONALE?

Perioada de pastrare a datelor dvs. depinde de scopurile pentru care le prelucram, dupa cum urmeaza:

  1. Gestionarea inregistrarii dvs. ca utilizator pe site-ul www.sensero.ro- Datele dvs. vor fi pastrate pana in momentul cand decideti sa va inchideti contul. Acest lucru se va face printr-o notificare pe adresa de email office@sensero.ro. Termenul in care ne ocupam de cererea dvs. cu privire la protectia datelor dvs. personale este de 30 de zile de la data primirii cererii.
  2. In cazul documentelor ce contin datele dvs, personale (facturi, nota de transport etc) acestea se pastreaza pe o perioada conform legislatiei in vigoare.

DREPTUL DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale. Acestea pot fi accesate si modificate de catre dvs. in orice moment in contul creat pe www.sensero.ro, sau ne pututi trimite o cerere in orice moment daca doriti sa va dezvaluim ce date personale sunt in posesia noastra. Putem sa modificam sau sterge aceste date la cererea dvs. daca faceti o solicitare pe adresa de email office@sensero.ro.

Aceste mentiuni au fost precizate in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 (http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.  In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor: 

Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.)

Bd. General. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti

e-mail: anspdcp@dataprotection.ro 

Sensero.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Sensero.ro numai in scopul declarat al acestui site (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc.). Sensero.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Furnizarea datelor personale catre Sensero.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. In vederea stergerii acestora din baza de date, se va emite o notificare/cerere datata si semnata si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@sensero.ro, sau prin posta pe adresa societatii.

Sensero.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

- Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

- Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

- Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice


Cookie-uri Sensero.ro


Nume Cookie-uri

Descriere

Lifetime

__atuvc

AddThis: cookie-ul __atuvc este creat și citit de site-ul de partajare socială AddThis JavaScript din partea clientului pentru a vă asigura că utilizatorul vede numărul actualizat dacă împărtășesc o pagină și se întoarce la ea înainte ca actualizarea cache-ului de cote de partajare să fie actualizată. Nu există date din acel modul cookie trimise înapoi la AddThis și eliminarea acestora atunci când dezactivarea cookie-urilor ar determina comportament neașteptat pentru utilizatori.

2 ani

_gat

Folosit pentru rata solicitării de accelerație. Dacă Google Analytics este implementat prin intermediul Managerului de etichete Google, acest modul cookie va fi numit _dc_gtm_ <property-id>.

1 minut

mobilpayro-_zldp

Este utilizate pentru a furniza utilizatorilor Site-ului o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui persoane

60 zile

qtrans_front_language

Utilizăm cookie-urile de sesiune pentru funcțiile tehnice ale site-ului, cum ar fi salvarea căutărilor, înregistrarea site-ului sau utilizarea zonei private. Acest modul cookie își amintește limitele stabilite de vizitator.

1 an

1P_JAR

Folosit pentru a strânge statisticile site-ului și pentru a urmări ratele de conversie.

1 saptamana

APISID/HSID/SAPISID

O funcție a hărților Google

60 zile 

CONSENT

Stochează starea de consimțământ pentru modul cookie al utilizatorului pentru domeniul curent

90 zile 

OGPC/

Sunt stabilite de Google dacă pluginul social Google+ de pe site-ul nostru a fost activat de către utilizator.

2 ani

NID

Cookie-ul NID conține un cod unic pe care Google îl utilizează pentru a-și aminti preferințele și alte informații, precum limba preferată (de exemplu limba engleză), numărul de rezultate pe care doriți să le afișați pe pagină (de ex. 10 sau 20) doriți să aveți activat filtrul SafeSearch Google.

Sessiune

__utma

Acest modul cookie ține evidența numărului de ori pe care un vizitator la site-ul respectiv a avut-o când a avut loc ultima vizită și când a avut loc ultima lor vizită. Google Analytics folosește informațiile din acest modul cookie pentru a calcula lucruri cum ar fi zilele și vizitele de achiziționat.

Permanent

SID/SSID

Aceste module cookie, furnizate de Google Inc., sunt utilizate împreună cu butonul Google + 1 pentru a vă permite să distribuiți informații în mod public, ca parte a profilului dvs. Google.

60 zile

SIDCC

Securitate cookie pentru a proteja datele utilizatorilor de acces neautorizat

90 zile

__utmb

__utmb este un modul cookie Google Analytics. Este nevoie de o marcă de timp a exact momentului în momentul în care un vizitator intră pe site.

Sessiune

__utmc

__utmc ia o marcă de timp a exact momentului în care un vizitator părăsește un site.

30 minute

_ga

Folosit pentru a distinge utilizatorii

2 ani

_gid

Google Analytics utilizează acest modul cookie pentru a stoca și actualiza o valoare unică pentru fiecare pagină vizitată. Cookie-ul este actualizat de fiecare dată când trimiteți datele către Google Analytics.

1 zi

__utmz

Urmăriți unde a venit vizitatorul, ce motor de căutare ați utilizat, ce legătură ați făcut clic, ce cuvânt cheie ați utilizat și unde au fost în lume când ați accesat un site Web. Acest modul cookie este modul în care Google Analytics știe cui și la ce sursă / mediu / cuvânt cheie se atribuie creditul pentru o conversie de obiectiv sau o tranzacție de comerț electronic.

6 luni