EXTRA 20% la toate produsele in LICHIDARE DE STOC
EXTRA 20% la toate produsele in LICHIDARE DE STOC

Livrarea Produselor

 DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Stocul produselor Sensero este in timp real. Toate produsele afisate pe site-ul magazinului nostru www.sensero.ro care se pot adauga in cosul de cumparaturi sunt pe stoc cu livrare in 24-48 de ore. 

 

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid Fan Courier sau FedEx TNT (in aria de acoperire 0km suplimentari) sau Posta Romana (pentru restul localitatile din afara ariei de acoperire a curierilor FanCourier si FedEx TNT).

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-2 zile, insa din motive independente de noi, timpul de livrare a comenzii poate fi intarziat acesta depinzand in totalitate de firma de curierat.

In cazul in care adresa dvs. de livrare se afla in afara ariei de acoperire a firmei de curierat Fan Courier (poti verifica aici), atunci coletul se va expedia prin serviciul de curierat Posta Romana cu livrare in 3-5 zile lucratoare oriunde in tara.

Comenzile care sunt receptionate pana in ora 15.00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile care sunt receptionate dupa aceasta ora sunt procesate si expediate in a doua zi lucratoare (Luni - Vineri)

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei

- 17,90 lei pentru comenzile cu valoarea pana in 200 lei

Clientul este contactat telefonic de catre curier sau va primi o notificare prin sms in ziua in care coletul este in livrare. In cazul in care nu se poate contacta telefonic, curierul va incerca livrarea direct la adresa din expeditie fara o notificare in prealabil.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

In cazul in care este refuzata livrarea / neridicarea coletului de catre client, acesta va fi raspunzator de plata ambelor expeditii de transport tur - retur a coletului, taxa ce va fi retinuta in momentul returnarii banilor in urma anularii comenzii.

 

LIVRARE INTERNATIONALA

Doresti livrare in afara tarii? Livram in Europa cu costuri de transport foarte mici. Timpul de livrare a coletului si costurile de transport difera in functie de tara de destinatie. Ne puteti contacta pe email la office@sensero.ro pentru o cotatie de pret exacta. 

Pentru comenzile cu livrare in afara teritoriului tarii se accepta doar plata in avans cu card bancar. Pentru aceasta modalitate va rugam sa ne trimiteti comanda dvs. pentru a efectua factura proforma. Dupa emiterea facturii proforme vi se va oferi link-ul generat pentru dvs. pentru efectuarea platii online. Livrarea produselor se va face doar dupa efectuarea platii facturii proforme.