translation missing: ro.general.accessibility.skip_to_content

Nota importanta privind virusul COVID-19

Siguranta si starea echipei noastre, a colaboratorilor si a clientilor nostrii este prioritatea noastra!

Sensero Lingerie Store a fost intodeauna numai in mediul online si va continua sa fie deschis in aceasta perioada dificila pentru toti. Suntem la curent cu noile cerinte si decizii ale oficialilor si va recomandam ca si dvs. sa luati sfatul lor pentru a putea fi cu totii in siguranta.


Ce trebuie sa stiti!

Ramanem deschisi in aceasta perioada 24/7, sunt acceptate in continuare comenzi in magazinul nostru.

Disponibilitatea produselor sunt in limita stocului disponibil. Daca produsul se poate adauga in cosul de cumparaturi, acesta se afla pe stoc si se va expedia cu livrare in 24-48 de ore.

Va rugam sa verificati cu rigurozitate Ghidul de Marimi disponibil pentru fiecare producator in parte pentru a te asigura ca produsul comandat este exact marimea care ti se potriveste.

In acest moment pentru o siguranta suplimentara comenzile care nu sunt in aria de acoperire a curierului Fan Courier vor fi anulate. Puteti verifica daca localitatea dvs. se afla in aria de acoperire fara kilometri supliementari aici. Un membru al echipei noastre va va contacta telefonic daca vom intampina astfel de probleme in timpul procesarii comenzii dvs.

Va recomandam sa alegeti plata cu cardul in detrimentul platii ramburs pentru a evita contactul cu bancnotele. Daca alegeti ramburs ca modalitate de plata, va atentionam ca nu se poate plati curierului cu cardul bancar in momentul livrarii coletului.

Daca te afli in auto-izolare, in momentul in care curierul te contacteaza pentru livrare il poti ruga sa lase coletul in fata usii pentru a evita contactul direct.

Speram ca aceasta perioada sa treaca repede si ca cei dragi tie sa ramana in siguranta in acest timp dificil.

Cu drag,
Echipa Sensero.