WETLOOK / BONDAGE 

pe pagina
Se afişeaza 1-30 din 67 articole
Se afişeaza 1-30 din 67 articole

LENJERIE EROTICA | LENJERIE WETLOOK | OUTFITURI BONDAGE

In Sensero Lingerie Store gasesti o larga diversitate de obiecte vestimentare din categoria erotica wetlook, outfituri sexy din piele, latex si PVC. Termenul deriva dintr-un fetis, acela al hainelor ude si al placerii celui care o poarta sau priveste. In domeniul vestimentar, aspectul lucios al acestor lenjerii erotice confectionate indeosebi din materiale care imita pielea au dat numele acestei categorii distincte.

Lenjeriile wetlook sunt exprimarea unei sexualitati extreme pline de indrazneala. La baza acestor costume wetlook stau materiale lucioase care imita pielea precum latex, PVC, completate cu benzi elastice, voaluri transparente, accesorii metalice, panglici satinate. Negrul este culoarea predominanta cu influente gotice, misterioase in liniile sale vestimentare. Contrastul are efectul de a biciui vizual si deseori rosul sau alte culori contranstante apar des folosite in completarea negrului.

Sensero Lingerie Store va ofera o gama larga de lenjerie erotica si outfituri wetlook: rochite, corsete, dresuri, body sau seturi complete pentru nopti fierbinti si de neuitat. Fie ca alegi sa porti o astfel de tinuta in club ori in intimitatea dormitorului tau, depaseste orice bariera cu Sensero deoarece lenjeria wetlook este un must-have pentru garderoba ta!