Ghid pentru începători - Tehnici și idei de dominare ușoară

Ghid pentru incepatori - Tehnici si idei de dominare usoara

Lumea BDSM-ului se poate simți un pic copleșitoare dacă este ceva ce nu ai încercat niciodată până acum, dar este o lume care merită explorată. 

Monotonia a pus stapanire pe relatia ta si doresti sa adaugi ceva nou in viata ta de cuplu? Ai auzit de bondage, BDSM sau dominare de la alte prietene si ai fost mereu curioasa daca este pentru tine si partenerul tau? Lumea BDSM-ului se poate simti un pic coplesitoare daca este ceva ce nu ai incercat niciodata pana acum, dar este o lume care merita explorata. Bondage nu trebuie sa fie intens sau intimidant si, in ciuda a ceea ce te-a facut sa crezi domnul Gray, cu siguranta nu ai nevoie de o „camera a durerii” sau intreg arsenal pentru a te bucura de dominatie si supunere.

Dominarea usoara va permite sa explorati jocul de putere si partea mai perversa intr-un ritm care vi se potriveste. Vrei sa incerci? De la cum sa discutati cu partenerul tau pana la tehnici usoare de dominare pentru inceput, iata tot ce trebuie sa stiti.

Ce este dominarea usoara?

Dominarea usoara va permite sa experimentati sexual cu partenerul intr-un mod subtil si in pasi mici. Poate include joc de putere, retinere, joc de durere si privare senzoriala in forme mai blande. Dominarea usoara este mai putin intensa decat BDSM traditional, asa ca poate fi o modalitate excelenta de a te distra si de a incerca ceva nou impreuna cu partenerul tau. Supunerea usoara poate fi o poarta de acces catre o supunerea mai perversa, daca este ceva care te intereseaza, dar nu ar trebui sa priviti lucrurile mai departe. Doar pentru ca vrei sa incerci dominarea usoara, nu ar trebui sa simtiti o presiune ca trebuie sa progresati la ceva mai extrem - dominarea usoara poate fi pur si simplu un mod nou si distractiv de a te juca in dormitor.

Cum sa incepeti cu dominarea usoara?

Primul lucru – cel mai important - siguranta si consimtamantul. Acestea sunt esentiale pentru orice sex, dar in special in cazul dominarii sau BDSM-ului, este important sa stabilesti limite clare cu partenerul tau.

Aceasta inseamna ca o conversatie ar trebui sa aiba loc cu siguranta inainte de a va aventura in dormitor. Daca nu sunteti sigur cum sa o aduceti in discutie, incercati sa lasati cateva indicii si obisnuiti-va partenerul cu ideea, atunci nu va fi o mare surpriza cand le veti cere sa incerce dominarea usoara cu tine. Inainte de a incepe, discutati despre ce anume va surade sa incercati si vorbiti despre limitele voastre. Daca incercati dominare usoara pentru prima data, aceasta conversatie este vitala – ceea ce o persoana defineste ca fiind dominare „usoara” poate fi complet diferit pentru altcineva, asa ca asigurati-va ca sunteti amandoi pe aceeasi pagina. Bondage si BDSM, chiar si in formele lor mai usoare, inseamna control si schimb de putere, asa ca este important sa fii 100% confortabil, sa ai incredere in partenerul tau si sa-ti comunici limitele.

Pentru multe cupluri care practica dominarea usoara, un sistem de semafor functioneaza extrem de bine. Verdele inseamna „tot bine”, portocaliu inseamna ca vrei sa incetinesti putin, iar rosu inseamna sa te opresti complet. Acest lucru va permite sa comunicati si sa stabiliti cu ce va simtiti confortabil in timp real, fara a fi nevoie sa distrugeti momentul cu conversatii lungi.

Tehnici de dominare usoara

Deci, ati avut conversatia, acum sa trecem la lucruri distractive – tehnici de dominare usoara. Iata cateva idei pentru a te ajuta...

Incepeti cu ‘dirty talk”

Folosirea limbajului murdar poate fi o modalitate excelenta de a testa apele si de a-ti vocaliza fanteziile. Limbajul murdar sau vorbirea care implica joc de putere, cum ar fi numirea partenerului „domnule” sau „stapana” poate incinge atmosfera si va poate ajuta sa va dati seama cu ce va simtiti confortabil inainte de a trece la dominarea reala. Cand vine vorba de orice limbaj murdar sau insulte, asigurati-va ca acest lucru este de acord in prealabil - daca folositi un limbaj in care nu sunteti intelesi, riscam sa punem in pericol buna dispozitie.

Exploreaza retinerea

Daca esti interesat de ideea retinerii, ii poti interzice partenerului tau sa isi foloseasca mainile in timpul sexului. Cu greu se va abtine sa isi tina mainile de pe tine dar acesta este un mod sigur de a vedea daca amandoi sunteti interesati de ideea de retinere inainte de a achizitiona un set de catuse pentru maini si picioare.

Daca va place si doriti sa incercati si mai mult jocul de retinere, exista o multime de optiuni cand vine vorba de constrangeri usoare de bondage. Puteti opta pentru catuse moi sau franghie specializata pentru dominare, sau incercati catusele din piele. Poti merge la shopping in magazinul nostru si descopera colectia de accesorii sexy pentru cuplu.

Controleaza orgasmele

Daca sunteti in cautarea unor idei usoare de bondage, controlul orgasmului partenerului sau mai bine zis interzicerea acestuia este o modalitate de a afirma puterea si dominatia in dormitor. Acest lucru implica partenerul dominant sa-l duca pe supus pana la orgasm inainte de a se opri si de a continua sa-l tachineze - coordonat bine, te poate innebuni cu adevarat! Lucrul grozav despre controlul orgasmului este ca nu aveti nevoie de jucarii sau echipamente pentru a-l incerca, desi un vibrator masaj wand sau unele accesorii harness pot creste cu siguranta intensitatea experientei.

Intareste-i simturile

Cu totii am auzit ca privarea de un simt ii poate intari pe ceilalti si, daca doriti sa incercati dominarea usoara, privarea senzoriala este un punct de plecare excelent. Va recomandam sa incepeti cu legaturi simple la ochi. Odata ce supusul este legat la ochi, poti fi la fel de ferm sau de bland dupa cum vrei. In timp ce unii se bucura de jocul durerii, este posibil sa preferati un masaj seducator sau ca partenerul sa va tachineze zonele erogene. Din nou, puteti alege sa combinati legaturile la ochi cu accesorii harness pentru a spori jocul de putere.

Joaca-te cu durerea

Durerea este o parte comuna a BDSM-ului si a bondage-ului. Poate fi destul de intimidant daca nu ai mai facut-o pana acum, dar odata ce vei gasi placerea in ea, vei fi cucerit! Desigur, nu multi oameni se bucura de durerea extrema, iar scopul jocului este este ca sa simtim placere fara a fi ranit. Daca sunteti in cautarea unor idei usoare de joaca pentru durere, de ce sa nu incepeti cu o strangere usoara a parului? Acest lucru va poate ajuta sa testati apele durerii si sa va intelegeti limitele. Odata ce va simtiti confortabil, puteti trece la lovitura usoara si puteti introduce aici accesorii precum bici sau paleta.

Cresteti temperatura!

Un joc al durerii si al dominarii nu ar fi complet fara un outfit provocator. Colectia noastra de lenjerie erotica include outfituri cu hamuri este extrem de indrazneata si perfecta pentru jocul de dominare. Designul indraznet cu benzi elastice si cu decupaje ample va oferi exact nivelul de erotism necesar pentru a va aventura in noua experienta.

Sa incepem?

Punem pariu ca sunteti pregatiti. Explorati gama noastra completa de accesorii bondage si colectia de lenjerie erotica pentru tot ce aveti nevoie pentru o noapte plina de viata.