Harness: Lenjerie erotica dincolo de dormitor

Harness: Lenjerie erotica dincolo de dormitor

Un nou trend este introducerea lenjeriei erotice in outfiturile zilnice, colectia Harness fiind deja extrem de apreciata de femei ...

Cand este creata o piesa de lenjerie intima, intodeauna incercam sa ne imaginam femeia purtand acea piesa. Daca ea este o fire cocheta si o fire placuta, sau daca este pur si simplu irezistibil de sexy indiferent de situatie. Ce si-ar dori sa poarte si mai ales modul in care ar purta acea lenjerie. A fost marturia unuia dintre producatorii nostri de lenjerie sexy.

Un nou trend este introducerea lenjeriei erotice in outfiturile zilnice, colectia Harness fiind deja extrem de apreciata de femei, fiecare piesa de lenjerie erotica din aceasta colectie fiind un bestseller.

Benzile ajustabile sau care se pot rearanja pentru a pune in evidenta formele, zgarda cu accesoriul de inel sau pur si simplu designul care lasa descoperit intreg corpul fac din aceste piese de lenjerie erotica alegerea perfecta daca vrei sa ii starnesti interesul partenerului. 

Si de ce sa ne oprim doar in dormitor? Este un plus adus outfitului zilnic, o piesa ‘statement’ care va atrage privirile cand este purtata peste o rochie sau o camasa, sau ca un mic detaliu care iese usor in evidenta dub un top decoltat.

 

Mergi la Shopping!

Vezi Colectia Harness