lenjerie crotchless sau lenjerie cu decupaj inghinal - acum in tendinte si poti cumpara pe sensero

Lenjerie crotchless: Ce este si de ce o adora toata lumea in acest moment

Lenjeria crotchless a cunoscut o crestere in popularitate in ultima vreme. Ce este mai exact si de ce atat femeile si barbatii o adora afla de la expertii nostri in lenjerie provocatoare.

Daca nu ai auzit de lenjerie intima fara crotch, este timpul sa iti perfectionezi cunostintele in materie de lenjerie intima! Aceasta a cunoscut o crestere in popularitate in ultima vreme, si aici la Sensero, in calitate de experti in lenjerie provocatoare stim si de ce. Aceste piese jucause de lenjerie intima sunt distractive, practice si atat de sexy. Suntem pur si simplu obsedati de ele!

Citiste mai departe pentru a afla ce este lenjeria crotchless si de ce a devenit un must-have in sertarul de lenjerie intima.

Ce este lenjeria intima crotchless?

Lenjeria intima fara crotch, cunoscuta si sub numele de lenjerie ouvert (care inseamna “deschis” in franceza) - se poate descrie pe intelesul nostru ca fiind lenjerie intima cu decupaj inghinal. Aceste piese de lenjerie au o gaura amplasata convenabil, oferind expunere deschisa la partile tale intime.

4 motive pentru a purta lenjerie crotchless

Exista o multime de motive pentru care ai putea purta niste chiloti sau un body cu decupaj inghinal. Atractia va fi intotdeauna subiectiva si variaza de la o persoana la alta, asa ca parerile despre lenjeria intima crotchless pot diferi foarte mult in randul femeilor cat si a barbatilor. Daca unii pun la indoiala rostul existentei lor, noi credem ca aceste motive pentru a purta lenjerie crotchless te vor ademeni cu usurinta in a o incerca. 

1. Gandul de a purta lenjerie crotchless este incitant

Nu este surprinzator ca primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti la tine purtand lenjerie crotchless este ca aceasta va fi o excitare masiva pentru partenerul tau. Pentru unii barbati, atractivitatea vizuala a lenjeriei este incontestabila. Designul cu decupaj inghinal poate adauga un element de surpriza si entuziasm, precum si poate prezenta corpul intr-o maniera provocatoare.

Lenjeria crotchless este o declaratie indrazneata care ii lasa partenerului sa stie ca esti pregatita sa te distrezi. Chiar mai bine daca nu se asteapta ca noul tau set de lenjerie intima superb sa aiba o surpriza… fara crotch!

2. Modul in care te fac sa te simti

Lenjeria fara crotch poate fi vazuta ca un simbol al increderii si senzualitatii. Sugereaza dorinta de a fi indraznet si de a explora diferite aspecte ale intimitatii. Intotdeauna este bine sa diversifici putin, iar chilotii sau body-urile crotchless sunt intradevar ceva diferit. Poate nu sunt pentru purtatul de zi cu zi, dar idea de a avea acel micut “sneak-peak” obrazic este ceva care merita explorat cu indrazneala.

3. Alege lenjerie crotchless pentru a-ti condimenta viata de cuplu

Stii ce se spune despre varietate, nu? Sa optezi pentru acelasi lucru poate deveni in cele din urma plictisitor. Deci, in loc sa fii previzibila, de ce sa nu incerci sa-l surprinzi cu ceva nou? Daca te intrebi cum sa iti inciti partenerul in moduri diferite, atunci aminteste-ti ca preludiul nu incepe doar in dormitor. Poate dura, tentant, zile intregi. Totul este despre arta seductiei, iar lenjeria crotchless poate juca cu siguranta un rol in asta. Decupajele plasate strategic si taieturile revelatoare ispiteaza imaginatia, sugerand delicii ascunse si invitand la explorare. Acest sentiment de mister si anticipare poate servi ca un afrodisiac puternic, aprinzand flacarile dorintei si intensificand legatura cu partenerul tau.

4. Lenjeria cu decupaj inghinal permite accesul mult mai usor

Vrei sa muti atmosfera in afara dormitorului si sa continui momentul in care lucrurile devin picante? Ei bine, asta poate deveni o realitate fara a strica starea de spirit, datorita decupajului in zona intima. Va puteti distra fara a fi nevoie sa scoti complet lenjeria intima, iar tu vei arata irezistibil de fierbinte in tot acest timp. Mai mult, poti completa lenjeria ta crotchless cu un ham erotic care va aduce un plus de putere outfitului tau.

Poate fi lenjeria crotchless purtata de zi cu zi?

Atunci cand alegi lenjerie intima pentru a fi purtata zilnic, cel mai important lucru este sa cumperi ceea ce te face sa te simtiti cel mai confortabil. La fel ca orice alt tip de lenjerie intima, piesele de lenjerie crotchless vin in diferite stiluri, culori si tesaturi. Dantela delicata cu detaliile complicate impodobesc corpul intr-un mod care este in acelasi timp elegant si atragator. De aceea daca alegi sa porti chiloti sau un body crotchless in vestimentia ta de zi cu zi ramane doar la alegerea ta, insa aici la Sensero credem ca acestea pot indeplini fanteziile sau pot adauga diversitate intalnirilor intime.

Cum accesorizezi lenjeria crotchless?

Lenjeria cu decupaje este extrem de populara in acest moment. Decupajul inghinal al chilotilor sau cupele decupate la sutiene pot transforma un set de lenjerie intima clasic intr-unul cu alura erotica. S-ar putea sa te intrebi cum sa porti un astfel de set de lenjerie intima cu sutien si chiloti decupati.

Exista o intreaga gama de accesorii erotice pe care le poti purta impreuna cu lenjeria intima cu decupaje pentru a-ti duce look-ul la urmatorul nivel. Portjartierele si jartierele sunt o modalitate clasica, eleganta si atragatoare de a adauga o nota sofisticata, dar senzuala, oricarui set de lenjerie intima. Sau, indrazneste mai mult cu unele dintre accesoriile noastre preferate, cum ar fi nipple covers, un colier choker sau poate chiar cu niste catuse jucause.

De unde pot cumpara lenjerie intima crotchless?

Aici la Sensero Lingerie Store gasesti o colectie impresionanta de chiloti si body-uri cu decupaj inghinal dar si seturi cu sutiene open-bra. Iata doar cateva dintre cele mai populare articole in acest moment:

Body Crotchless Eden de la Mapale

Body-ul Eden din colectia Mapale este absolut uluitor. Mesh-ul moale si insertiile de dantela florala toate in nuanta splendida de verde aqua pentru un look fresh si seducator. Cupele cu sarme de sustinere si decupajul amplu in zona posterioara fac din acest body seducator o alegere perfecta pentru a fi purtat intr-o vestimentatie pe timpul zilei accesorizat cu o pereche de jeans si tocuri.

body crotchless din dantela Eden de la Mapale

Set de Lenjerie Intima Oriah de la Anais

O tinuta ce impresioneaza prin designul provocator si delicatetea materialelor folosite. Compus din sutien cu cupe decupate, portjartier cu jartiere ajustabile si chilot crotchless asortat, acesta set de lenjerie intima iti va scoate in evidenta feminitatea intr-o maniera seducatoare. Perfect pentru intimitatea dormitorului cand vrei sa ii faci o surpriza partenerului. Accesorizeaza-l cu o pereche de dresuri plasa sau fine si cu niste nipple covers.

set de lenjerie intima oriah din dantela cu decupaje

Set de lenjerie Intima Jeux Libertins de la Provocative

Nu este de mirare de ce acest set de lenjerie de dama este unul dintre bestsellers-urile noastre. Compus din patru piese, setul este realizat din benzi elastice satinate si dantela rosie. Un sutien cu sarme de sustinere dar deschise, un harness ce coboara de la gat pana in zona taliei, portjartier cu jartiere ajustabile pentru atasarea unor dresuri si chilot crotchless compun acest set ce impresioneaza privitorul si evidentiaza in mod elegant formele feminine.

set de lenjerie intima jeux libertins rosu dun dantela cu decupaje