descopera limbajul iubiri pentru a afla secretul satisfactiei in si afara dormitorului sensero.ro

Limbajul iubirii: Afla secretul satisfactiei in si afara dormitorului

In timp ce limbajul iubirii poate fi universal, toti avem dialectele noastre speciale care vorbesc unic nevoilor noastre.

Indiferent daca esti la inceputul aventurii sau esti la mijlocul unei aventuri de dragoste de lunga durata, descoperirea limbajului iubirii este cheia pentru a va elibera cele mai profunde dorinte si, cel mai important, pentru a le comunica partenerului. Gandeste-te la ceea ce te face sa te simti in siguranta, increzatoare si iubita intr-o relatie: este sentimentul mangaierii nesfarsite? O ploaie de cadouri? Un val de complimente?

In timp ce limbajul iubirii poate fi universal, toti avem dialectele noastre speciale care vorbesc unic nevoilor noastre. Nu sunteti sigur unde va aflati in peisajul lingvistic? Citeste mai departe…

Atingerea fizica

Mangaiere, tinutul in brate, o apucare obraznica din spate - daca poftesti la toate acestea de la partenerul tau, sunt sanse sa simti nevoia de afectiune sub forma de atingere fizica. Iti place sentimentul de apropiere piele pe piele care il aduce relatiei tale si nu vorbim doar de sex. O simpla tinere de mana sau o mana plimbata pe coapse in timp ce sunteti la o intalnire poate aprinde scanteia pentru tine.

Desigur, atunci cand vrei sa duci lucruri in dormitor, poti profita la maximum de acest sentiment delicat scotand din sertarul tau niste accesorii tactile jucause, cum ar fi un puf si paleta sau senzatia de placere oferita de uleiul picurand pentru a oferi si a primi un masaj senzual. Pentru a-ti spori cu adevarat simtul tactil, roaga-ti partenerul sa te lege la ochi in timp ce isi freaca mainile peste corpul tau.

atingere si luat in brate cuplu

Cuvinte de afirmare

Daca te simti in al noulea cer si cea mai dorita atunci cand primesti complimente, totul se rezuma la cuvintele de afirmare. Cel mai literal dintre limbajele iubirii, necesita ca partenerul tau sa fie vocal despre cat de mult te vrea, te apreciaza si te considera irezistibila. Ei bine, cine s-ar putea plange de asta?

Si cateodata mai trebuie sa le dam si un impul, nu? Cel mai simplu mod de a te asigura ca iti spune exact ceea ce vrei sa auzi? Pune ceva care te face sa te simti increzatoare si sexy. Imbraca un set de lenjerie intima nou sau un body sexy cu decupaje si laudele vor veni in cel mai scurt timp. In dormitor, foloseste-ti cuvintele pentru a incalzi lucrurile. Fa-ti partenerul sa vorbeasca murdar in dormitor. Spune-i cat de fierbinte este si cat de bine te face sa te simti si va fi inspirat sa faca acelasi lucru.

Ofera si primeste cadouri

Toata lumea iubeste un cadou ici si colo, dar s-ar putea sa te simti apreciata atunci cand iubitul tau iti aduce acasa ceva special. De la gesturi marete pana la cele mici, iti place sa rasfeti si sa fii rasfatata. Si, sincer, de ce n-ai face-o? Dorind acestea nu inseamna ca esti o fata materiala, pur si simplu consideri ca cadourile sunt intruchiparea fizica a sentimentelor cuiva. Cand vin in mod natural, doar din placerea de a face un cadou persoanei iubite, este o dovada clara de iubire fata de partenerul tau. 

Cel mai bun mod de ai sugera iubitului dorinta de cadouri este sa-l rasfeti mai intai. Barbatii si noile acestora sunt foarte simple, asa ca poti incepe cu ceva care va avantajeaza pe amandoi, cum ar fi o lenjerie sexy sau o jucarie care aduce placere pe care amandoi o puteti folosi din plin impreuna. Sau, daca te simti jucausa, infasoara-te intr-o fundita matasoasa si moale si pune-l sa te despacheteze putin cate putin toata seara. La urma urmei, esti cadoul minunat de care continua sa se bucure zi de zi.

cuplu limbajul trupului

Timp de calitate

Stim, sunteti amandoi ca niste albine ocupate, dar pentru o viata sexuala echilibrata si sanatoasa este nevoie sa va faceti timp pentru a va aduce bucurie reciproc. In primul rand, indiferent daca sunteti un cuplu nou sau deja sunteti o familie cu copii, ar trebui sa va faceti amandoi nopti de intalnire dedicate pe care sa le petreceti impreuna saptamanal. Dar pentru a va face timpul petrecut impreuna sa fie unul de calitate, va sugeram sa faceti lucrurile interesante pentru a va asigura ca aceste nopti de intalnire nu se vor simti niciodata plictisitoare sau de rutina.

Aranjati-va de parca ati fi la prima intalnire, mergeti in oras undeva captivant unde nu ati merge de obicei sau planificati o evadare de weekend pentru a petrece intim doar voi doi. Configurati o seara sexy de distractie si jocuri acasa si prezentati cateva miscari noi pe care ati dori sa le incercati. Atata timp cat deveniti putin creativi, nu veti ramane niciodata fara modalitati de a va petrece timpul impreuna.

cuplu timp de calitate sensero

Schimb de servicii

Un schimb de favoruri este fundamentul oricarei relatii amoroase bune – tu fa-mi, iar eu iti voi face, iubito. Iti place cand iubitul tau face ceva practic pentru tine, fie ca este vorba ca iti ridica comanda de takeaway in drum spre casa, ca iti face rezervarea la salonul de masaj sau mai ales cand face ceva prin casa din propria initiativa mai ales ca zacea in lista ta de facut de ceva vreme.

Sunt lucrurile marunte, stim. Dar, arata-ti aprecierea pentru toate actele lui de serviciu, oferindu-le ceva la schimb, oricand, ziua sau… noaptea. Leaga-l si nu-i lasa sa ridice un deget in timp ce te cobori si te murdarasti facand *toata* treaba, daca intelegi aluzia. Apoi, data viitoare, il poti lasa sa-si intoarca favoarea.