Disponibilitatea Produselor

Stocul produselor Sensero este in timp real. Toate produsele afisate pe site-ul magazinului nostru www.sensero.ro care se pot adauga in cosul de cumparaturi sunt pe stoc cu livrare in 24-48 de ore. 

Livrare

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Cargus sau Sameday.

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-2 zile, insa din motive independente de noi, timpul de livrare a comenzii poate fi intarziat acesta depinzand in totalitate de firma de curierat.

Comenzile care sunt receptionate pana in ora 15.00 sunt procesate si expediate in aceeasi zi. Comenzile care sunt receptionate dupa aceasta ora sunt procesate si expediate in a doua zi lucratoare (Luni - Vineri)

Costurile de livrare sunt:

  • GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 200 lei
  • 17,90 lei pentru comenzile cu valoarea pana in 200 lei
  • 9,90 lei pentru comenzile cu ridicare din EasyBox

Clientul este contactat telefonic de catre curier sau va primi o notificare prin sms in ziua in care coletul este in livrare. In cazul in care nu se poate contacta telefonic, curierul va incerca livrarea direct la adresa din expeditie fara o notificare in prealabil.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

In cazul in care este refuzata livrarea / neridicarea coletului de catre client, acesta va fi raspunzator de plata ambelor expeditii de transport tur - retur a coletului, taxa ce va fi retinuta in momentul returnarii banilor in urma anularii comenzii.