POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

update 25.05.2018

 

CINE SUNTEM NOI? 

Sensero Lingerie Store este proprietatea Azure International Recruitment Group SRL, inregistrata in Blajani, Strada Principala nr. 526, cod postal 127065, judetul Buzau J10/719/12.09.2013, CUI/CIF: 32238532, telefon +4 0772.250.250, email office@sensero.ro cu punct de lucru in Buzau, Bulevardul Unirii 33A/9, cod postal 120238, judetul Buzau.

Prin urmare vom folosi denumiri precum “Sensero.ro”, “Sensero”, “Sensero Lingerie Store” in aceasta pagina facand referire la Azure International Recruitment Group SRL.

Continuand navigarea pe acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor in modul descris in aceasta politica.

 

CE SUNT COOKIE-URILE

Un cookie este un fisier de date mic care este plasat pe computerul dvs. sau pe alt dispozitiv pentru a permite unui site web sa va recunoasca drept utilizator cand reveniti pe site folosind acelasi computer si browser, fie pe durata vizitei dvs. (“cookie de sesiune") sau pentru vizite repetate (un "cookie persistent"). Alte fisiere similare functioneaza in acelasi mod si folosim cuvantul "cookie" in aceasta politica pentru a face referire la toate fisierele care colecteaza informatii in acest fel.

 

CE TIPURI DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?

Cookie-urile sunt o tehnologie extrem de obisnuita pentru a retine anumite informatii despre un vizitator al unui site web. Marea majoritate a site-urilor web utilizeaza in prezent cookie-uri si sunt frecvent utilizate pentru o gama larga de sarcini. In functie de activitatea dvs. pe site-ul nostru prelucram anumite date personale furnizate direct de catre dvs. sau indirect dupa cum urmeaza:

1. In mod direct:

a) In cazul abonarii la newsletter va vom colecta doar adresa dvs. de email.

b) In cazul crearii unui cont in platforma noastra online Sensero.ro, trebuie sa va prelucram datele personale pentru a va indentifica ca utilizator al acesteia si prentru a oferi acces la diferitele sale functionalitati, produse si alte servicii disponibile pentru un utilizator inregistrat. In acest scop vom colecta umatoarele date personale obligatorii: nume, prenume, adresa de email si optional genul si data de nastere pentru trimiterea de informatii personalizate.

c) Pentru a plasa o comanda in platforma noastra online trebuie sa va prelucram urmatoarele date personale in mod obligatoriu: nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon.

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru ca site-ul sa ruleze si nu pot fi oprite. Aceste module cookie sunt setate numai ca raspuns la actiunile efectuate de dvs., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferintele de confidentialitate. Puteti seta browserul dvs. sa blocheze aceste module cookie, dar acest lucru ar putea afecta modul in care site-ul nostru functioneaza.

2. In mod indirect - datele privind conectarea, geolocalizarea si navigatia (in cazul in care accesati platforma noastra, de exemplu, de pe telefonul mobil). 

Analytics si statistici

Aceste cookie-uri ne permit sa masuram traficul vizitatorilor si sa vedem sursele de trafic prin colectarea de informatii in seturi de date. De asemenea, ne ajuta sa intelegem ce produse si actiuni sunt mai populare decat altele. 

Marketing si Retargeting

Aceste cookie-uri sunt de obicei stabilite de partenerii nostri de marketing si de publicitate. Acestea pot fi utilizate de acestia pentru a va crea un profil de interes si apoi sa va afiseze anunturi relevante. Daca nu permiteți aceste cookie-uri, nu va vor fi prezentate anunturi personalizate in functie de interesele dvs.

  

DIN CE SURSE COLECTAM DATELE PERSONALE?

Datele dvs. personale sunt colectate in mod direct, acestea fiind furnizate de dvs. prin:

  • formularele de pe site-ul nostru www.sensero.ro;
  • pe platformele de social media Facebook si WhatsApp;
  • telefonic prin apelurile initiate de dvs. 

Referitor la datele colectate la punctele 2. si 3. in cazul in care interactiunea nu are ca rezultat plasarea unei comenzi, aceste date nu sunt colectate/pastrate in baza noastra de date.

 

CUM FOLOSIM DATELE DVS. PERSONALE?

In functie de modul in care interactionati cu noi prin modalitatile mentionate mai sus, va vom prelucra datele personale in urmatoarele scopuri: 

  • Pentru derularea procesului de executare a contractului de vanzare-cumparare la distanta (comanda plasata de catre dvs. prin metodele mentionate);
  • Pentru a raspunde solicitarilor sau altor cereri pe care le formulati prin intermediul Serviciului Clienti.
  • Pentru transmiterea informatii, promotii etc. in eventualitatea abonarii la newsletter

 

CUI DEZVALUIM DATELE DVS. PERSONALE?

Pentru a realizarea acestor scopuri mai sus mentionate, Sensero.ropoate dezvalui anumite date personale furnizate de dvs. catre terti dupa cum urmeaza: 

  • institutii financiare si organe specializate in descoperirea si prevenirea fraudei;
  • furnizori de servicii tehnologice - platforma de ecommerce Prestashop, serverele Hostico, procesator de plata MobilPay (in cazul platii online cu cardul bancar, Sensero.ronu colecteaza informatiile dvs. bancare, acestea fiind completate de dvs, in pagina procesatorului de plati online).
  • furnizori de servicii de transport si livrare - TNT, Fan Courier, Posta Romana

 

CAT TIMP PASTRAM DATELE DVS. PERSONALE?

Perioada de pastrare a datelor dvs. depinde de scopurile pentru care le prelucram, dupa cum urmeaza:

Gestionarea inregistrarii dvs. ca utilizator pe site-ul www.sensero.ro - datele dvs. vor fi pastrate pana in momentul cand decideti sa va inchideti contul. Acest lucru se va face printr-o notificare pe adresa de email office@sensero.ro. Termenul in care ne ocupam de cererea dvs. cu privire la protectia datelor dvs. personale este de 30 de zile de la data primirii cererii.

In cazul documentelor ce contin datele dvs, personale (facturi, nota de transport etc) acestea se pastreaza pe o perioada conform legislatiei in vigoare.

 

DREPTUL DVS. PRIVIND DATELE PERSONALE

Daca continuati sa utilizati site-ul, mai multe cookie-uri si alte tehnologii de urmarire vor fi plasate pe computerul dvs., conform descrierii din aceasta politica de cookie-uri, pentru a îmbunatati experienta utilizatorului in timp ce va aflati pe acest site. Continuand sa utilizati site-ul si/sau acceptand ‘Termenii si conditiile’ noastre, sunteti de acord cu utilizarea acestor cookie-uri si a tehnologiei de urmarire.

Cu toate acestea, daca doriti sa restrictionati sau sa blocati cookie-urile stabilite de acest site, puteti face acest lucru din setarile browserului. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Pentru setarile cookie-urilor generate de terti si pentru mai multe informatii privind confidentialitatea legata de publicitatea online, IAB Romania pune la dispozitie urmatorul site: http://www.youronlinechoices.com/ro/

Retineti ca restrictionarea modulelor cookie poate insemna ca nu veti putea profita din plin de toate functiile sau serviciile disponibile pe acest site.

Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. personale. Acestea pot fi accesate si modificate de catre dvs. in orice moment in contul creat pe www.sensero.ro, sau ne pututi trimite o cerere in orice moment daca doriti sa va dezvaluim ce date personale sunt in posesia noastra. Putem sa modificam sau sterge aceste date la cererea dvs. daca faceti o solicitare pe adresa de email office@sensero.ro.

Aceste mentiuni au fost precizate in conformitate cu Regulamentul nr. 679/2016 (http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262) privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.  In cele din urma, va informam despre dreptul dvs. de a depune o plangere la autoritatea competenta de control al protectiei datelor: 

Autoritatea de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.)

Bd. General. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti

e-mail: anspdcp@dataprotection.ro 

Sensero.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Sensero.ro numai in scopul declarat al acestui site (efectuarea comenzilor, abonarea la newsletter, etc.). Sensero.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vinda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Furnizarea datelor personale catre Sensero.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. In vederea stergerii acestora din baza de date, se va emite o notificare/cerere datata si semnata si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@sensero.ro, sau prin posta pe adresa societatii.

Sensero.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

- Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

- Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

- Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice