Am luat toate masurile pentru a oferi produse de cea mai inalta calitate. Daca insa nu esti pe deplin multumit(a) de achizitia ta si doresti sa inregistrezi un retur, te rugam sa ne contactezi la office@sensero.ro. Pentru a fi returnat articolul trebuie sa indeplineasca criteriile de returnare de mai jos:

  • Sa se afle in ambalajul original si cu etichetele atasate si sigilii de igiena intacte, impreuna cu accesoriile aferente;
  • Este nepurtat, nespalat, nederiorat si fara urme de machiaj, bronz, deodorant, parfum sau alte pete personale;

 

Va rugam sa retineri ca urmatoarele articole sau categorii de articole nu pot fi returnate:

  • Lenjerie, care a fost purtata sau unde etichetele sau sigiliul de igiena au fost deteriorate sau indepartate;
  • Chiloti, bodyuri, bodystockings, dresuri si colanti sau articolele si seturile care contin chiloti sau articole care au contact direct cu zone intime;
  • Lenjerie wetlook, din latex sau vinil datorita materialului care isi modifica forma inca de la probare;
  • Jucarii sau articole de bondage care nu sunt in starea lor originala;
  • Lumanari, uleiuri si lubrifianti - daca ambalajul a fost deschis sau deteriorat prin uz personal.
Returnare

Plata transportului pentru retur revine in sarcina clientului. Va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati servicii de curierat cu livrare directa la sediul nostru. Clientul este responsabil pentru orice daune produse sau pierderi in timpul transportului inapoi la noi. 

Rambursare

Rambursarile se fac la aproximativ o saptamana de la primirea articolelor returnate pentru a permite inspectia, dar nu mai tarziu de 14 zile de la receptia lor prin curier. Taxa de transport nu va fi restituita sau va fi retinuta dupa caz.

Schimburi

Oferim posibilitatea de schimb pentru articolele care indeplinesc criteriile de returnare de mai sus.. Contacteaza-ne la office@sensero.ro pentru a organiza schimbarea unui articol cu un altul sau cu o alta marime.