Aceasta pagina ofera informatiile despre cine suntem precum si termenii si conditiile legale care se pot aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului Sensero.ro si orice produs pe care il comandati de la noi. Prin achizitia oricarui produs oferit pe site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre stabilite aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Sensero.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul Sensero.ro este proprietatea Azure International Recruitment Group SRL, inregistrata in Blajani, Strada Principala nr. 526, judetul Buzau J10/719/12.09.2013, CUI/CIF: 32238532 si va folosi denumiri precum “Sensero.ro”, “Sensero” in aceasta pagina facand referire la Azure International Recruitment Group SRL

1. Drepturile de autor a informatiilor publicate pe site

Continutul site-ului sensero.ro – imagini, texte, grafica, baza de date, email-uri, scripturi – apartin in totalitate Sensero.ro precum si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Sensero.ro, se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Produse oferite pe site-ul Sensero.ro

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA (19%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Produsele comercializate prin intermediul Sensero.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil – ca urmare disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Sensero.ro isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii

3. Comentarii asupra produselor comercializate de Sensero.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul Sensero.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Sensero.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

4. Solutionarea online a litigiilor

Comform regulamentului nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va punem la dispozitie linkul catre platforma SOL aici si in bara de jos a paginii de start a magazinului nostru. Daca aveti o nemultumire legata de produsele cumparate online puteti folosi acest site dezvoltat de Comisia Europeana pentru a incerca sa ajungem la o solutie fara a apela la instante.

* Politica de confidentialitate, politica de retur si politica de livrare completeaza acesti termeni si conditii prezentate mai sus.

LIVRARE GRATUITA

Comenzile de peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita oriunde in tara