Aceasta pagina ofera informatiile despre cine suntem precum si termenii si conditiile legale care se pot aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului Sensero.ro si orice produs pe care il comandati de la noi. Prin achizitia oricarui produs oferit pe site-ul nostru, sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre stabilite aici. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Sensero.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Site-ul Sensero.ro este proprietatea Azure Retail Group SRL, inregistrata in Buzau, Aleea Arinului nr. 41, Bloc 33, Scara A, Ap. 9, judetul Buzau J10/719/12.09.2013, CUI/CIF: 32238532 si va folosi denumiri precum “www.sensero.ro”, “Sensero Lingerie Store”, "Sensero" in aceasta pagina facand referire la Azure Retail Group SRL.

1. Drepturile de autor a informatiilor publicate pe site

Continutul site-ului sensero.ro – imagini, texte, grafica, baza de date, email-uri, scripturi – apartin in totalitate Sensero.ro precum si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al Sensero.ro, se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Produse oferite pe site-ul Sensero.ro

Preturile sunt actualizate zilnic si includ TVA (19%). Preturile nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Produsele comercializate prin intermediul Sensero.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil – ca urmare disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.

Sensero.ro isi rezerva dreptul de a isi selecta clientii

3. Comentarii asupra produselor comercializate de Sensero.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul Sensero.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Sensero.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

4. Solutionarea online a litigiilor

Comform regulamentului nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum, va punem la dispozitie linkul catre platforma SOL aici si in bara de jos a paginii de start a magazinului nostru. Daca aveti o nemultumire legata de produsele cumparate online puteti folosi acest site dezvoltat de Comisia Europeana pentru a incerca sa ajungem la o solutie fara a apela la instante.

5. Abonarea la serviciul de marketing prin email si telefon

Daca ati spus ca putem, va vom trimite mesaje de marketing prin email si/sau mesaje SMS si MMS folosind adresa de email si/sau numarul de telefon mobil furnizate pentru a va tine la curent cu ce facem si pentru a va ajuta sa vedeti si sa gasiti produsele noastre. Furnizarea detaliilor tale este acceptul ca datele tale sa fie prelucrate in conformitate cu Politica de confidentialitate Sensero Lingerie Store.

Acesti termeni si conditii se aplica daca ati fost de acord sa primiti email-uri / mesaje text de marketing automate si de marketing personalizate repetate (de exemplu: promotii, noutati, notificari pentru cosul de cumparaturi) de la Sensero Lingerie Store („sensero”, „noi” sau „nostru”). Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni inainte de a va da acordul sa primiti aceste tipuri de mesaje de la noi.

Email marketing:

 • Pe email va trimitem intotdeauna de la adresa de email office@sensero.ro, pe care va rugam sa o adaugati la persoanele de contact pentru a te asigura ca nu ne pierdem in dosarul de emailuri nedorite.

SMS marketing:

 • Va putem trimite mesaje text utilizand un sistem automat de apelare telefonica sau mesaje text de pe numarul magazinului nostru +4 0772 250 250, la numărul de telefon mobil pe care l-ati furnizat la inscriere sau la orice alt numar pe care il desemnati.
 • Consimtamantul de a primi mesaje text de marketing automate nu este o conditie a vreunei achizitii.
 • In functie de operatorul tau de telefonie mobila se pot aplica tarife pentru mesaje si date.
 • Frecventa mesajelor va varia. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment frecventa mesajelor trimise, astfel incat sa crestem sau sa micsoram numarul total de mesaje trimise. De asemenea, ne rezervam dreptul de a modifica codul scurt sau numarul de telefon de la care sunt trimise mesajele.
 • Este posibil sa nu fie acceptate toate dispozitivele sau telefoanele mobile si este posibil ca mesajele noastre sa nu poata fi livrate in toate zonele sau catre toti operatorii de retele mobile sau operatorii de retele mobile virtuale.
 • Pentru a furniza texte promotionale si de marketing personalizate, vom prelucra date personale despre dvs. Va rugam sa cititi politica de confidentialitate in intregime, deoarece explica cum folosim si va protejam datele personale.

Cum sa opresti mesajele de marketing de tip email si SMS de la Sensero Lingerie Store

Poti opri oricand sa primesti mesaje de marketing email si SMS de la noi. Poti sa faci asta facand click pe linkul de dezabonare inclus in orice email / mesaj SMS pe care il primesti de la noi. De asemenea poti contacta echipa noastra de asistenta pentru clienti pentru a face acest lucru pentru tine. Modalitati de lua legatura cu noi gasesti in pagina de contact.

Odata ce faci acest lucru, iti vom actualiza profilul pentru a ne asigura ca nu primesti alte mesaje de marketing de acest tip. Te rugam sa retii ca, deoarece ar putea dura pana la 3 zile lucratoare pentru ca toate sistemele noastre sa fie actualizate, este posibil sa primesti mesaje de la noi in timp ce procesam cererea ta.

Oprirea mesajelor de marketing email si SMS nu va opri comunicarile de servicii (cum ar fi notificarile privind comenzile sau notificari alerta stoc a produselor).

Promotia “10% reducere la comanda ta” cand te abonezi la mesaje text pe telefon.

Se aplica urmatorii termeni si conditii ai promotiei:

 • Codul de reducere pentru 10% la comanda ta va fi furnizat pe numarul de telefon furnizat. 
 • Codul poate fi folosit o data de persoana si este valabil timp de 30 de zile dupa inregistrarea initiala.
 • Oferta poate fi modificata sau intrerupta in orice moment fara notificare.
 • Oferta poate fi folosita pentru produsele cu reducerea deja aplicata, dar nu poate fi utilizata impreuna cu alte promotii care implica aplicarea automata a reducerii in cos sau folosind coduri de reducere multiple.

* Politica de confidentialitate, politica de retur si politica de livrare completeaza acesti termeni si conditii prezentate mai sus.