6 idei de cadouri obraznice de Craciun pentru jumatatea ta

7 idei de cadouri indraznete de Craciun pentru jumatatea ta

Nu conteaza daca jumatatea ta a fost obraznica sau draguta anul acesta, deoarece bunastarea sexuala este o nevoie de baza pentru fiecare dintre noi.

Craciunul: o sarbatoare pe care oamenii din intreaga lume o iubesc. Si ce timp sarbatoare minunata este. Decoratiunile, pietele de Craciun, vibratiile bune, sarbatorile si, bineinteles... cadourile!

Si cu siguranta, a primi un cadou de Craciun inseamna adesea sa primesti sosete de care chiar nu aveai nevoie sau nu ti-ai dorit, dar nu trebuie sa fie asa. In schimb, sa insufletim Craciunul anul acesta cu cadouri pe care oamenii le doresc cu adevarat, nu? Un cadou obraznic de Craciun, poate?

De ce este o idee buna sa faci cadouri obraznice

Nu conteaza daca a fost obraznic(a) sau dragut(a) anul acesta, deoarece bunastarea sexuala este o nevoie de baza pentru fiecare dintre noi.

Aici la Sensero Lingerie Store consideram ca sexualitatea este ceva care trebuie adorat si explorat. Sexualitatea nu este doar o modalitate de a experimenta placerea (desi cu siguranta este un avantaj) pentru ca ea vine cu o multime de alte beneficii pentru sanatatea mentala si fizica.

Din punct de vedere mental, angajarea in activitate sexuala – fie singura, fie cu un partener – poate creste increderea in sine, poate promova acceptarea si aprecierea corpului, creste serotonina, care afecteaza starea de spirit si poate reduce depresia si creste oxitocina... hormonul iubirii. 

Din punct de vedere fizic, angajarea in activitate sexuala - fie singura sau cu un partener - poate reduce tensiunea arteriala, creste imunitatea, pastreaza sanatatea inimii, intareste muschii si creste libidoul.

Ceva pentru fiecare dintre noi

Fie ca cauti ceva discret sau ceva mai provocator, ceva pentru iubit(a) sau pentru cineva apropiat care crezi ca s-ar amuza mult, exista un cadou obraznic cu numele cuiva pe el! Iar pentru cei cu buget redus, nu uitati sa sa descoperiti colectia cu produse aflate in lichidare de stoc cu reduceri la lenjerie sexy cu preturi incepand de la 39,90 lei, pentru ca anul acesta cu siguranta necesita ceva sexy.

#1 Lenjerie provocatoare si costume tematice de Craciun

Incorporeaza un costum de craciunita sau o lenjerie sexy si cateva accesorii obraznice cu tematica de Craciun pentru a adauga o nota festiva cosului tau obraznic. Luati in considerare articole precum catuse cu tema de sarbatori, decoratiuni jucause de vasc sau chiar o masca de ochi cu tematica Mos Craciun pentru un pic de joc de rol inspirat de sarbatori. Aceste accesorii adauga o nota de condiment si umor amestecului, creand o experienta de Craciun de neuitat si jucausa pentru tine si persoana iubita. 

costum craciunita - body sexy Santa Lace

#2 Set erotic de hamuri Sparkle  

Cu acest cadou obraznic de Craciun, aspectul insala. La prima vedere, va puteti imagina ca acest accesoriu provocator este pur si simplu niste hamuri de dama care arata grozav cu o tinuta. Din fericire, asta nu este tot. Acest set de lenjerie erotica cu hamuri format din top si portjartier este accesoriul perfect pentru a completa o lenjerie intima sexy din dantela. Rezultatul? Unul spectaculos.

set erotic de lenjerie cu hamuri

#3 Vibrator Glont “Better Than Your Ex”

Simplitate totala care un cu potential sexual imens. The Better Than Your Ex Vibrator este un glont subtil, mic, dar puternic. Pur si simplu pune-l pe degetul dorit si apasa butonul pentru o joaca solo sexy, care este, ei bine, mai buna decat fostul. Sau, mai bine, pune-l pe degetul partenerului si lasa-l sa te reasfete.

glont vibrator Better Than Your Ex

#4 Accesorii pentru fanteziile voastre

Cand spunem ca mergeti dupa aur, nu ne referim doar la figurat! Aici la Sensero Lingerie Store credem ca accesoriile sexy nu ar trebui neglijate. Descopera accesoriile interesant din imitatie de piele rosie cu accesorii metalice din linia noastra. Poarta masca si incepe usor cu niste catuse si o mini paleta care pedepseste cu placere.

Ofera darul de a trai o fantezie! Choker-ul si lesa de la Kinky Diva este un cadou obraznic si erotic pentru cei mai indrazneti. Chokerul se poarta la gat si da un aspect incitant la orice tinuta, sigur. Dar cand adaugati lesa detasabila... wow! O piesa de sclavie extrem de sexuala, care este distractiv de purtat in public sau in timpul jocului. 

colier choker cu lesa din imitatie de piele cu accesorii aurii

#5 Ciocolata pentru adulti

Rasfata-ti jumatatea cu o selectie de ciocolate pentru adulti. Cautati delicii gourmet in forma de simboluri jucause ale sezonului - ganditi-va la capsuni acoperite cu ciocolata, trufe sugestive sau chiar bomboane cu lichior de sarbatori. Aceste delicii delicioase nu numai ca satisfac papilele gustative, dar adauga o nota senzuala sarbatorilor de Craciun.

#6 Uleiuri de masaj senzual

Daca vrei sa introduci si un pic de romantism in sarbatorile voastre de vacanta, o poti face cu uleiuri de masaj senzuale. Opteaza pentru uleiuri luxoase cu arome imbietoare precum vanilie, lavanda sau lemn de santal. Includeti o promisiune pentru o sesiune de masaj relaxanta si intima, creand o atmosfera confortabila si amoroasa sa va rasfatati impreuna. Acest plus atent la cosul de Craciun adauga un element de intimitate si conexiune in timpul sezonului festiv.

#7 Cupoane de dragoste personalizabile

Creaza un set de cupoane de dragoste personalizate care raspund dorintelor si fanteziilor partenerului tau. Aceste cupoane pot varia de la acte intime pana la gesturi romantice, creand o experienta incantatoare si personalizabila. Doar asigura-te ca cupoanele se aliniaza atat cu nivelul de confort, cat si cu preferintele tale pentru ca amandoi sa va bucurati de moment.