importanta vietii sexuale intr-o casnicie fericita

Importanta unei vieti sexuale sanatoase intr-o casnicie fericita

Viata de cuplu casatorit nu trebuie sa fie flictisitoare. Cateva idei cum poti mentine flacarile pasiunii aprinse intr-un angajament pe termen lung afli in acest articol.

Ghid pentru incepatori - Tehnici si idei de dominare usoara Citeste Importanta unei vieti sexuale sanatoase intr-o casnicie fericita 4 minute Urmatorul Lenjerie intima in afara dormitorului: Body-uri

Cum poti mentine flacarile pasiunii aprinse intr-un angajament pe termen lung, aceasta este intrebarea pe care multe cupluri si-o pun atunci cand monotonia apare ca urmare a programului incarcat.

O vom spune simplu, asa cum este, sexul ca si cuplu casatorit nu trebuie sa fie plictisitor. Desi este o credinta comuna ca pasiunea se stinge dupa ce un cuplu a fost impreuna de mult timp, asta nu trebuie sa se aplice si in cazul tau. La urma urmei, ca si in multe lucruri in viata, practica face perfecta si exact asa este cu viata amoroasa. Cu cat aveti mai mult timp pentru a descoperi indrazneala celuilalt, fanteziile, placerile si antipatiile, cu atat sexul in cuplu va fi mai bun!

Cu toate acestea, casatoria vine si cu responsabilitati precum treburile zilnice, munca, creditele ipotecare si alte angajamente, ceea ce poate face dificila gasirea romantismului in viata de zi cu zi. Dar, in loc sa-ti neglijezi viata sexuala pentru a depasi aceste probleme de relatie, fa-o una dintre prioritatile vietii tale. Expertii spun ca intimitatea sexului ajuta la intarirea legaturilor intr-o relatie, ceea ce va contribui in mare masura la mentinerea fericirii ambelor parti intr-o casnicie. In plus, a fi activ in dormitor are multe beneficii pentru sanatate, cum ar fi reducerea nivelului de stres, promovarea unui somn mai bun si chiar imbunatatirea sistemului imunitar. Exista, de asemenea, beneficii psihologice pentru a avea o multime de sex de calitate, cum ar fi cresterea increderii in sine si a stimei de sine.

Si, desigur, cu persoana potrivita, sexul este distractiv si se simte atat de bine! Iata cateva modalitati de a mentine lucrurile interesante in dormitor ca persoana casatorita:

Arata afectiune fizica

Nu limita atingerile la dormitor. Micile gesturi, cum ar fi un sarut de ramas-bun inainte de a merge la munca, tinerea de mana atunci cand mergeti impreuna sau chiar ocazional o palma obraznica peste fund, sunt foarte importante pentru a te asigura ca partenerul tau se simte iubit. Aceasta conexiune va contribui in mare masura la stimularea unui sentiment de intimitate intr-o casnicie.

Programeaza sexul in calendarul tau

Asculta-ne pana la capat! Cei mai multi dintre noi au un stil de viata aglomerat, iar programarea timpului unul pentru celalalt ne va asigura ca nimic nu va impiedica sa ne bucuram de timpul petrecut in privat cu partenerul. Acum, depinde de creativitatea ta sa transformi asta intr-o experienta romantica. Du-te la o intalnire la un restaurant romantic sau poate aloca si o dimineata de weekend in care sa nu iesiti din dormitor. Inainte de intalnirea voastra, trimiteti-va reciproc mesaje text cochete sau lasati un mic cadou obraznic pentru cealalta jumatate a voastra. Vei fi nerabdator sa mergi cu toata aceasta anticipare a ceea ce urmeaza!

Surprinde-l in lenjerie sexy

Oamenii sunt creaturi vizuale si a imbraca ceva special, cum ar fi un set sexy de lenjerie intima, este o modalitate excelenta de a face scantei sa zboare. Investeste in cateva piese de lenjerie intima care iti vor pune in evidenta formele si te vor face sa te simti bine cu tine. Iti garantam ca partenerul va observa si iti va raspunde favorabil, aratandu-ti aprecierea in cel mai frumos mod posibil. 😉

Faceti exercitii impreuna

Nu trebuie sa va limitati placerea de activitate fizica impreuna doar la dormitor. De ce sa nu va ganditi sa practicati un sport sau un exercitiu care va place amandurora? Acest lucru va va permite sa petreceti un timp suplimentar de calitate impreuna intr-o activitate care va va imbunatati sanatatea si aspectul. Ganditi-va doar la asta - amandoi purtati imbracaminte activa magulitoare, muschii stralucind de transpiratie in timp ce va intindeti, aplecati, impingeti si trageti... Am mentionat ca oamenii sunt stimulati vizual, nu?

Te-am inspirat? Acum pune in aplicare sfaturile de mai sus si fa ca scanteile sa zboare din nou! Mergi la shopping si descopera cele mai populare piese de lenjerie sexy.