5 moduri de a evita monotonia in pat - devin-o creativ

Spune adio monotoniei: 5 idei pentru a deveni creativi in dormitor

Daca nu ai deja o lista cu fantezii pe care sa le incerci cu partenerul tau, citeste si  aplica ideile care te atrag cel mai mult pentru a evita monotonia in viata ta intima.

Odata cu trecerea timpului, monotonia poate prinde radacini in relatia ta. Nu iti face griji totusi, exista o multime de lucruri pe care le poti face pentru a o repara. Citeste cu atentie si pastreaza ideile care te atrag cel mai mult. Trimite-le partenerului tau si lasa-l si pe el sa aleaga. Se vor potrivi alegerile voastre? Haide sa aflam!

Accesorii de bondage

Folosind accesorii de bondage poti limita anumite miscari sau simturi. Leaga mainile ca sa nu se poata misca, leaga ochii pentru a nu putea vedea... toate acestea apartin jocurilor de bondage. Desigur, trebuie sa va rasfatati in deplina siguranta, cu accesorii concepute in acest scop si care, daca ar fi necesar, ar putea fi indepartate imediat. Daca vrei sa folosesti accesorii BDSM cu partenerul tau si sa scapi de monotonia plictisitoare din dormitor, trebuie sa comunici foarte bine si sa-ti explorezi pe deplin dorintele; dar mai presus de toate, trebuie sa-ti lasi imaginatia sa zboare. Sexul bun si erotismul sunt totul despre incercare si renuntarea la lucrurile pe care le-ati incercat deja si care nu va plac este o parte a procesului si un pas catre evitarea monotoniei.

Descopera colectia de accesorii fetish BDSM disponibila in magazinul nostru. Favoritul nostru si unul dintre cele mai bine vandute sunt aceste catuse pentru maini si coapse de la Kinky Diva.

catuse pentru maini si coapse imitatie piele rosie

Lenjerie Harness

Adaugarea unei varietati la ceea ce faci in pat te poate ajuta, de asemenea, sa scapi de o viata sexuala monotona. Cu urmatoarea ocazie speciala, fie ca este un date-night sau un city-break scurt de weekend, surprinde-l cu ceva mai special. Daca sertarul tau de lenjerie sexy include deja cateva seturi de lenjerie intima, un body sexy si cateva neglijeuri seducatoare, ia in considerare ceva mai provocator. In trend in ultimele sezoane atat in dormitor cat si purtata ca accesoriu vestimentar, lenjeria erotica harness este ceva care te va scoate din monotonia de zi cu zi. Poarta simplu o lenjerie cu hamuri sau completeaza lenjeria intima pentru un plus de erotism. 

Descopera colectia de lenjerie erotica pentru outfituri provocatoare cu hamuri. Recomandarea noastra este acest set erotic cu hamuri Izabel de la brandul american Allure Lingerie. 

set erotic cu hamuri Izabel

Role-play

Poate ca in alte situatii trebuie sa te limitezi mai mult, dar in pat poti fi cine vrei. Inventeaza o poveste, un personaj, o dorinta si exploreaza-ti sexualitatea de acolo. Nu te vom minti, nu intotdeauna ajungi la sfarsitul acestui joc pentru ca, daca este prima data cand incerci jocurile de rol, cu siguranta vor aparea chicotele. Dar despre asta este vorba: sa te distrezi si sa readuci distractia in viata ta sexuala. De asemenea, lucrul bun despre jocul de rol este ca este nelimitat: azi poti fi o menajera neindemanatica, maine o asistenta medicala si apoi o asistenta sexy care ii face sefului toate dorintele.

Inspira-te din colectia Sensero de costume sexy si adu la realitate propria fantezie. Favoritul nostru este costumul Sexy Cheetah de la brandul american Mapale.

costum fantezie sexy cheetah

Sexting

Sa fim sinceri, toata lumea este mai indrazneata din spatele unui paravan. Explorandu-ti dorintele si sexualitatea „singura” in timp ce tastezi pe un dispozitiv te va face sa dezvalui mai multe fantezii pe care poate nu le-ai face fata in fata. Nu iti face griji, vei ajunge si acolo. Sa vorbesti (si apoi sa le exersezi) fata in fata, dar va fi mult mai usor sa ajungeti in acel punct. La sfarsitul zilei, sexting-ul este o excitare si cand doi oameni sunt cu adevarat excitati, wowee... sunt capabili sa scrie tot felul de lucruri interesante!

Jucarii

Folosirea jucariilor erotice va creste lista de „lucruri pe care le poti face” pentru a scapa de monotonie. Unii barbati se simt amenintati de jucariile sexuale pentru femei, dar probabil ca nu isi dau seama ca exista si jucarii pentru ei! Pentru a alege cele mai bune jucarii care sa tina la distanta monotonia, trebuie sa fii clara ce iti place si ce nu iti place, sau cel putin ce vrei sa explorezi cu noul tau prieten de jucarii. Poate ca esti mai interesata de vibratie, penetrare sau aspiratie... sau poate vrei sa le incerci pe toate! Asta depinde in intregime de tine. 

Alte practici

Cu siguranta ai o lista de fantezii si acte sexuale pe care inca nu le-ai incercat cu partenerul tau? Daca nu ai o astfel de lista, iti recomandam sa iti faci una deoarece trebuie sa incepi de undeva. Alegand sa faci o schimbare in ceea ce faci si cum faci si amestecand cunoscutul cu necunoscutul poate deveni foarte interesant. Incercarea de lucruri noi in cuplu nu numai ca va va imbunatati viata sexuala, dar si va va ajuta sa va cunoasteti mai bine.