7 stiluri si tendinte care au dominat 2023 in industria de lenjerie intima

7 stiluri si tendinte care au redefinit industria de lenjerie intima in 2023

Tendintele de lenjerie intima din 2023 au contestat normele traditionale, aducand stiluri unice care celebreaza individualitatea. Aceste tendinte ofera o privire asupra peisajului in evolutie al modei de lenjerie intime, promitand schimbari interesante in anii urmatori.

Ghid pentru tesaturi de lenjerie intima: senzatie, ingrijire si beneficii Citeste 7 stiluri si tendinte care au redefinit industria de lenjerie intima in 2023 3 minute Urmatorul Ce spune culoarea lenjeriei tale intime despre tine?

Anul 2023 a fost martorul unei evolutii in lumea creatoare de lenjerie intima cu numeroase tendinte care transforma industria. Aceste tendinte au subliniat nu numai confortul si imputernicirea dar si stiluri si estetica unica. Descoperim astazi sapte stiluri de lenjerie intima care au lasat o amprenta semnificativa pe scena modei de lenjerie intima in prima parte a anului.

Modele de lenjerie intima asimetrica

Conducand stilurile de lenjerie in acest an, seturile de lenjerie intima asimetrice au aparut ca o tendinta de avangarda. Lenjeria asimetrica, cum ar fi braletele cu un singur umar si chiloti taiati neuniform, au castigat popularitate, oferind o interpretare revigoranta a stilurilor traditionale si simetrice de lenjerie intima iesind astfel din tiparele clasice.

Culori vibrante in moda lenjeriei

Intreaga industrie creatoare de lenjerie intima a fost in 2023 vopsita cu culori indraznete si vibrante. Iar lansarea filmului Barbie nu este deloc o intamplare. Cu Margot Robbie dand papusii iubite o personalitate indrazneata, lumea este incurajata sa exploreze dulapul lui Barbie si sa redescopere toate tinutele iconice Barbiecore. Neonul, albastrul electric, rosul aprins si rozul sau verdele esmerald au stapanit scena lenjeriei, adaugand un strop de personalitate si vitalitate outfit-urilor intime. 

Piese de lenjerie din dantela florala

Modelele de lenjerie sexy cu dantela florala au revenit semnificativ in acest an. Marcile imbratiseaza tehnici de dantela, producand lenjerie confortabila, dar provocatoare, din dantela florala, care emana eleganta. Prezenta pe sutiene, body-uri sau neglijeuri, dantela fina florala adauga o nota aparte oricarei piese de lenjerie intima.

set sexy din dantela florala gia

Lenjerie intima cu talie inalta si acoperire completa

Adoptand valul de stil retro, lenjeria intima cu talie inalta si lenjeria cu acoperire completa au cunoscut o renastere in 2023. Acestea ofera confort si sprijin sporit, impreuna cu o silueta care stimuleaza increderea in sine.

set sexy de lenjerie intima cu talie inalta mapale

Decupaje si detalii cu bretele in lenjerie

Se poarta wow in 2023 iar lenjeria intima cu decupaje si detalii cu bretele a fost la mare cautare in prima parte a anului. Aceasta tendinta de lenjerie intima este perfecta pentru femeile care cauta un echilibru de alura si confort.

Body Sexy cu Ham 2695

Stilul Peek-a-boo 

Lenjeria Peek-a-boo a castigat popularitate in 2023 si nu este nici o surpriza in asta. Cu decupaje strategice acoperite cu plasa sau dantela, acest stil atinge un echilibru delicat intre seductie si modestie, fiind prezent in multe seturi sexy de lenjerie pentru femei.

set de lenjerie sexy audrey mapale peek-a-boo

Lenjerie din plasa si material transparent

Lenjeria din mesh si materiale transparente si-au marcat prezenta in stilurile de lenjerie din acest an. Ele adauga un element de intriga, indiferent daca sunt folosite ca piese accente sau ca sa competeze o alta lenjerie sexy.

body sexy din mesh mapale

In concluzie, tendintele de lenjerie intima din 2023 au contestat normele traditionale, aducand stiluri unice care celebreaza individualitatea. Aceste tendinte ofera o privire asupra peisajului in evolutie al modei de lenjerie intime, promitand schimbari interesante in anii urmatori.