ce spune culoarea lenjeriei intime sexy despre tine - blog sensero lingerie store

Ce spune culoarea lenjeriei tale intime despre tine?

Data viitoare cand faci cumparaturi online fii atenta la culorile pe care le alegi pentru ca, atunci cand vine vorba de lenjerie intima, culoarea pe care o preferi este o reflectare a personalitatii tale.

Moda nu este doar despre stil, este si despre comunicare. Culorile, in special, transmit in tacere diverse mesaje despre personalitatea, emotiile si dorintele noastre. Acest concept este incredibil de vital in domeniul lenjeriei intime, unde alegerile de culoare pot reflecta in mod intim cine suntem, influentandu-ne perceptia de sine si vibratia pe care o emanam. Intelegand limbajul culorilor de lenjerie sexi, putem alege piese care ne accentueaza increderea, confortul si simtul unic al modei.

Data viitoare cand te pregatesti sa faci cumparaturi online pentru un set sexy de lenjerie intima sau un body din dantela, fii atenta la culorile pe care le alegi pentru ca un sondaj recent a descoperit ca, atunci cand vine vorba de lenjerie intima, culoarea pe care o preferi este o reflectare a personalitatii tale. Deci ce spune lenjeria ta despre tine?

Spune-mi culoarea lenjeriei tale si iti voi spune cine esti!

Lenjerie neagra

Stii ce vrei si cum sa-l obtii. Esti puternica si curajoasa. Altii iti admira ambitia si stilul atemporal. Ai tendinta sa fii cel dominant in relatie si uneori iti poti ascunde adevaratele emotii. Pe langa faptul ca este ideal pentru a ascunde imperfectiunile fizice, negrul este foarte erotic in ochii barbatilor. Misterul care inconjoara negrul te prezinta ca zeita sexualitatii voluptuoase.

Lenjerie alba

Pretuiesti lucrurile simple din viata si nu esti deloc “high-maintenance. S-ar putea sa pari increzatoare si serioasa, dar esti o romantica la suflet. Natura ta iubitoare si grijulie iti permite sa iti faci prieteni fara efort. 

Lenjerie rosie

Pasionanta si magnetica, tu esti cea mereu in centrul atentiei oriunde ai merge. Si nu ai accepta altceva. Esti pe deplin constienta de punctele tale forte si le folosesti in avantajul tau la maxim, astfel incat ceilalti sa nu poata rezista farmecului tau.

Lenjerie albastra

Iubitoare de distractie, jucausa si viata fiecarei petreceri - esti mereu pe val. Ai un gust unic care te face sa iesi in evidenta din multime. Natura ta aventuroasa inseamna ca esti pregatita pentru orice, oricand – facandu-te populara pentru absolut toata lumea.

Lenjerie nud

Esti o persoana extrem de practica, dar asta nu inseamna ca esti puternica, dimpotriva. Esti relaxata, fara nimic de ascuns. Iti place sa fii pregatita pentru orice in orice moment. Alegi stilurile clasice in detrimentul celor fanteziste, ceea ce te face un adevarat “icon” printre prietenii tai.

Lenjerie mov

Iti place sa flirtezi si nimic nu itii da o satisfactie mai mare decat sa ai un pretendent indragostit – sau, de preferinta, mai multi petitori in acelasi timp cautandu-ti atentia. Odata ce au cazut neputinciosi sub stapanirea ta, te vei juca cu ei folosind metode care au fost interzise de Conventia de la Geneva.

Movul este, aparent, una dintre cele mai iubite culori de lenjerie intima potrivit expertilor. In mod traditional, violetul a fost legat de regalitate si lux. 

Lenjerie verde

Exista un motiv pentru care se spune ca cineva este „verde de invidie”, si asta pentru ca nuanta de smarald reprezinta tocmai asta.

In timp ce culoarea verde va poate conduce partenerul intr-o stare „salbatica de dorinta”, este adesea asociata cu gelozia, o trasatura mai putin decat admirabila.

Lenjerie galbena

Galbenul atrage atentia; este o fire optimista, fericita si iti poti induce rapid cu usurinta starea de spirit. Dar la fel si cea mai mica nemultumire itii poate bloca zonele de placere. Si nu e nimic mai rau decat sa arzi de dorinta si sa se stinga ca o petarda uda. 

Lenjerie portocalie

Esti o rebela si o boema. O vegana in spirit, daca nu in practica. Poti sa faci dragoste de un milion de ori si sa te intorci in continuare pentru mai mult - dar nu esti co-dependenta. De asemenea, esti fericita sa mergi solo! Dar, hei, si tu esti sociabila si, uneori, cu cat mai multi, cu atat mai bine! Nu ai nevoie de cearsafuri si fete de perna asortate, mai degraba iti place o pilota realizata manual in Bali.