calendar advent - creaza 7 zile de rasfat pentru tine si partener cu sensero.ro

Calendarul Advent: 7 zile de rasfat pentru tine si jumatatea ta

Creaza un calendar advent pentru tine si jumatatea ta inspirat de lenjerie intima sexy impreuna cu accesoriile potrivite pentru 7 zile incitante. Ce ar trebui sa contina? Citeste aici...

Calendarele Advent au devenit unele dintre cele mai populare cadouri de Craciun in ultimii ani. Daca calendarele cu produse cosmetice si de fashion sunt printre cele mai cautate cand vine vorba de cadou pentru partenera, ne-am gandit ca foarte interesant si incitant ar fi si un calendar Advent pentru cupluri.

Daca ai cautat deja online si nu ai gasit unul frumos impachetat, atunci iti recomandam sa iti creezi singura un calendar inspirat de lenjerie intima sexy. Daca majoritatea calendarelor cu produse de frumusete si de ingrijire a pielii sunt create cu produse pentru 25 sau 30 de zile, noi credem ca 7 zile de rasfat in perioada din apropierea Craciunului si Anul Nou este mai mult decat perfect. Majoritatea profita la maxim de zilele de concediu si reaprind scanteia relatiei cu seri romantice si incitante.

Amesteca si Surprinde

Pentru a face lucrurile mai interesante implica-ti partenerul in crearea propriului calendar Advent. Fiecare alegeti piese de lenjerie sau accesorii care va incanta si care credeti ca ar face o seara mai interesanta. Impachetati frumos fiecare piesa fara ca celalalt sa stie ce se afla in cutii, amestecati si numerotati aleatoriu fiecare cutie. Momentul cand veti despacheta fiecare cutie impreuna va fi unul plin de suspans si extrem de distractiv.

Idei pentru Calendarul Advent

Fiecare ar trebui sa includa in cutiile surpriza cate o piesa sau doua care credeti ca ar face seara petrecuta impreuna mai incitanta. Cu siguranta ar trebui sa includa un set complet de lenjerie intima sexy compus din 3 piese cu dresuri asortate, o lenjerie body din dantela care sa puna in evidenta formele partenerei si poate un corset sexy care sa evidentieze un bust generos si o talie de viespe.

Daca doriti sa ridicati temperatura in dormitor atunci nu ar trebui sa lipseasca din cutiile surpriza o piesa de lenjerie erotica precum un outfit ce imita pielea sau un bodystocking fishnet din plasa elastica. Daca vreti sa surprindeti cu adevarat atunci o piesa de lenjerie harness realizata din benzi elastice va furniza cu succes ce doriti.

Iar daca tot suntem in plin sezon de Sarbatori, nu ar trebui sa lipseasca un costum de craciunita sexy pentru o seara in care role-play-ul prinde viata. Nici partenerul nu ar trebui exclus, asa ca un costum de politist sau de pompier ar face lucrurile foarte interesante.

Sa Inceapa Joaca

Un calendar advert inspirat de lenjerie intima sexy nu ar fi complet fara accesoriile potrivite. O pereche de catuse, o masca de ochi, un bici, o paleta sau un puf mic sunt exact accesorii sexy pentru cuplu perfecte pentru a da drumul la joaca in dormitor. Pentru cei mai indrazneti dintre noi cateva accesorii bondage sunt de nelipsit.

Bucurati-va impreuna si bucurati-va pe rand. Faceti-va timp pentru a va satisface unul pe celalalt si includeti un accesoriu de facut masaj si cateva jucarii sexuale care va va duce partenerul / partenera in culmea fericirii. Nu uitati sa includeti uleiurile si lubrificantii potriviti pentru acestea.

Ho Ho Hooo!

Indiferent daca ai fost extrem de obraznic sau dragut in cel mai sexy mod, speram ca sfaturile noastre iti vor aduce Sarbatori pline de placere!