ghid complet in alegerea cadoului de Valentine's Day

Ghid complet in alegerea cadoului perfect de Valentine's Day

Exista un moment mai potrivit de a iti exprima dragostea fata de persoana speciala din viata ta, daca nu de Valentine's Day? Asigura-te ca cadoul tau este un succes.

Exista oare un moment mai potrivit de a-ti exprima dragostea fata de acea persoana speciala din viata ta, daca nu de Valentine’s Day? Odata cu apropierea acestei zile magice, unii dintre noi planuiesc intalnirea perfecta. Alegerea locului cu un ambient perfect, o cina romantica urmata de o seara fierbinte in spatele usilor inchise ale dormitorului. Cu toate acestea, avem tendinta de a ne concentra atentia mai mult catre tinuta ideala si ce mai ales la ce se afla sub aceasta.

Lenjeria a fost intotdeauna una dintre acele obsesii incantatoare cu care ne face placere sa ne rasfatam. Si intr-adevar, nu exista moment mai bun pentru a va rasfata decat Valentine’s Day! Filosofia franceza o surprinde cel mai bine: lenjeria intima este un instrument fabulos pentru a imbunatati forma feminina si de a imbratisa sexualitatea cuiva. Indiferent daca este expusa sau ascunsa sub haine, exista o incredere incontestabila care vine cu purtarea unui set de lenjerie sexy. 

A cumpara lenjerie de Valentine’s Day este un cadou excelent preferat de multi si exista un motiv clar pentru asta: este frumoasa, luxoasa si este un cadou de care ambii se pot bucura de el. Pentru ca intr-adevar cel mai frumos cadou pentru el este purtat de ea.

Daca doresti sa te asiguri ca cadoul de Valentine’s este un succes, ghidul nostru de mai jos te va ajuta sa faci alegerea potrivita.

Cunoaste-i stilul

Colectia noastra de lenjerie intima sexy si lenjerie de noapte ofera o gama larga de stiluri si modele din care poti alege si stim ca poate fi coplesitoare aceasta cautare. De aceea, iti recomandam sa iei in considerare prima data stilul personal al persoanei caruia intentionezi sa ii faci acest cadou. Daca aceasta se bucura de lenjerie intima minimala si sportiva, atunci poate un body crotchless cu decupaje sau un set complet cu portjartier nu sunt o optiune ideala. Cel mai simplu mod este sa cumperi lenjerie asemanatoare sau care se asorteaza cu piese care deja le detine.

Fii sigur in alegerea marimii

Poate cel mai dificil de ințeles, mai ales daca ai putina experienta in lumea lenjeriei intime, marimea potrivita este cheia pentru a alege cadoul perfect. O piesa de lenjerie care se simte perfect aduce acel impuls de incredere necesar oricarei femei, dar daca marimea nu este potrivita cu siguranta ea nu se va simti confortabila si sexy purtand-o.

Cel mai bine este sa arunci o privire discreta la ceea ce detine deja. Daca acest lucru nu este posibil, este mai bine sa intrebi decat sa ghicesti. S-ar putea sa pierzi elementul surpriza, dar cel putin vei sti ca orice alegi i se va potrivi perfect. Putine lucruri sunt la fel de incomode ca lenjeria nepotrivita, asa ca crede-ne pe cuvant cand spunem ca marimea este cel mai important aspect cand vine vorba de lenjerie intima sexy.

Cele mai multe dintre stilurile noastre sunt disponibile intr-o gama extinsa de dimensiuni, cu beretele ajustabile pentru a ne asigura ca toata lumea va putea sa simta ca acea piesa este facuta pe masura. Si, nu in ultimul rand, verifica ghidul de marimi disponibil in pagina produsului inainte de a adauga produsul in cos. Fiecare producator in parte are ghidul lor de marimi asa ca acorda importanta acestui aspect pentru a nu avea surprize neplacute.

Alege rosu de Valentine's

Culoarea rosie si Valentine’s Day sunt o potrivire facuta in Rai si de aceea nu exista un moment mai bun pentru a investi in lenjerie sexy rosie decat inainte de 14 Februarie. Nuanta inflacarata este garantata sa dea tonul pentru orice plan de V’Day, asa ca asigura-te ca rasfoiesti colectia noastra de seturi complete de lenjerie sexy rosie inainte de a face alegerea finala.

Mai sexy, mai provocator

Nu ne putem gandi la un moment mai potrivit pentru a introduce ceva diferit si care aduce un plus in dormitor. Credem in libera exprimarea sexuala si in dorinta fiecaruia de experimentare si ne mandrim cu stilurile care au in centrul lor seductia. Colectia Harness este preferata noastra si o destinatie sigura pentru cumparaturi de lenjerie sexy care satisface toate dorintele. Designul provocator cu bretele si decupaje ample si accesoriile metalice fac din colectia Harness una perfecta pentru cei care doresc experiente noi precum sesiunile usoare de bondage.

Recomandarile noastre pentru Valentine's Day 2023

Pentru femeia fatala

Daca vrei sa nu isi mai ia ochii (… si mainile) dupa tine atunci iti recomandam un set de lenjerie complet precum setul sexy Jeux Libertins de culoare rosie. Designul inedit cu cupele sutienului decupat si dantela fina fac din acest set de lenjerie unul care bifeaza toate casutele.

Pentru femeia seducatoare

Fii seducatoare si accesorizeaza setul sexy de lenjerie intima Volupte impreuna cu o pereche de dresuri fine. Foarte elegant, setul este creat din satin de culoarea vinului si dantela fina florala. Mai ramane doar sa aprinzi lumanarile si sa deschideti o sticla de vin.

Pentru femeia petrecareata

Daca ati planuit o iesire in oras inainte de a va retrage in dormitor, atunci poti imbina utilul cu placutul. Fii sexy si seducatoare si include un body sexy din dantela in outfit si lasa-l sa-si desfaca cadoul acasa. Decupajul amplu pe care il are acest body sexy din dantela La Provocatrice este un element surpriza care va incita la maxim.

Pentru stapana

Incinge atmosfera de acest Valentine’s Day si introdu idea de BDSM in dormitor cu o piesa de lenjerie din hamuri. Acest set de hamuri de dama PR1854 de culoare rosie este lenjeria suprema pentru a lua initiativa in dormitor si poate fi frumos accesorizat cu o pereche de nipple covers.

Pentru femeia romantica

Nimic nu spune Valentine’s Day mai bine ca o lenjerie din dantela rosie! Acest babydoll Instant Lovers poate ajunge de la ‘jucausa’ la ‘obraznica’ in doar o clipa datorita cupelor care se pot detasa. Poarta-l, surprinde-l si… punem pariu ca nu se astepta la asta?