descopera colectia de lenjerie intima sexy insiprata din dulapul lui barbie

Barbiecore este o declaratie, nu o tendinta

Acum, cu filmul Barbie si Margot Robbie dand papusii iubite o personalitate indrazneata, lumea este incurajata sa exploreze dulapul lui Barbie si sa redescopere toate tinutele iconice Barbiecore.

«Traim intr-o lume Barbie» dar aceasta nu inseamna ceea ce inseamna inainte. Mult asteptatul film Barbie, cu Margot Robbie in rolul papusii iconice, a ajuns in sfarsit in cinematografe si face deja furori in cluburi, pe plaja si oriunde mergem.

Daca este pentru prima data cand auzi lumea vorbind despre asta, lasa-ma sa definesc Barbiecore. Gandeste roz. Mult roz. Nuante de pepene verde, fucsia si bubblegum. Apoi adauga accesoriile. Fundite roz, volane, straturi de tul, paiete si colanti neon. Filmul, regizat de Greta Gerwig, este o interpretare moderna si feminista a vietii si aventurilor lui Barbie, cu mult umor, glamour si stil. Dar cum a influentat filmul tendintele acestui an? 

Ascensiunea lui Barbiecore

Chiar inainte ca cea mai tare tendinta a verii sa devina cea mai tare tendinta a verii, rozul aprins a urcat pe radar. Gala Met de anul acesta, cu tema „Gilded Glamour and White Tie” a prezentat o tesatura ostentativa, asemanatoare printeselor. Oriunde te uitai, era roz aprins. Pe barbati si femei. Tendinta s-a consolidat si vedetele si influencerii au aparut purtand tinute care amintesc de casa de joaca a lui Barbie. Dovada – chiar in aceasta vara pe TikTok, continutul #barbiecore a strans peste 15 milioane de vizualizari!

megan fox in stil barbie - inspiratie colectii de lenjerie sexy sensero

Pe podiumurile din Paris #barbiecore s-a vazut mult. Designeri precum Valentino, Chanel si Balmain au creat colectii inspirate de estetica lui Barbie. Colectia de toamna ’22 a lui Valentino a prezentat 81 de look-uri in roz aprins, in timp ce colectia Chanel Resort ’24 a prezentat fuste mini si costume de trening din tweed roz pudrat. Balmain a colaborat cu Barbie pentru o colectie care sarbatoreste cea de-a 75-a aniversare a papusii.

Stilul Barbie a influentat si industria lenjeriei intime, unde unele marci au lansat linii care incorporeaza elementele lui Barbie. Putem spune ca echipa Sensero Lingerie Store este la fel de obsedata de tendinta Barbiecore ca, ei bine, aproape toti ceilalti. Din fericire, noile colectii Mapale si Allure Lingerie contin piese de lenjerie intima in stilul Barbiecore care iti vor satisface mai mult decat pofta de un roz indraznet. 

Acum, cu filmul Barbie si Margot Robbie dand papusii iubite o personalitate indrazneata, lumea este incurajata sa exploreze dulapul lui Barbie si sa redescopere toate tinutele iconice Barbiecore.

Daca Barbie ar purta lenjerie intima ca imbracaminte exterioara…

Daca Barbie ar putea sa aleaga lenjeria ei intima preferata ca piesa in vestimentatia de zi cu zi, suntem siguri ca ar alege body-ul Eva de la Mapale din dantela in nuanta de roz aprins. Aceasta piesa captivanta intruchipeaza esenta feminitatii jucause si a imputernicirii, pretandu-se perfect unui stil indraznet. Indiferent daca doriti sa va imbratisati papusa interioara sau sa faceti o declaratie indrazneata, body-ul sexy Eva nu va dezamagi.

body sexy Eva din colectia Mapale

Alegerile de lenjerie sexy pentru un «Barbie Look»

De la modele moderne, pana la optiuni in mod evident feminine, seturile de lenjerie intima indraznete in roz aprins din colectiile noastre raspund tuturor dorintelor si nevoilor. Setul complet de lenjerie Magnolia prezinta detalii delicate din dantela, in timp ce setul sexy Belinda se mandreste cu un design indraznet cu bretele care imbratiseaza indrazneata. 

seturi sexy de lenjerie intima din colectia Mapale

Elibereaza papusa interioara

 Filmul Barbie a servit ca o modalitate de imputernicire pentru femeile din intreaga lume, comunicand mesaje de imbratisare a individualitatii, de sfidare a normelor societale si de celebrare a unicitatii cuiva. Elibereaza papusa interioara si alege sa folosesti tinute erotice in stil #barbiecore. Prin completarea body-ului din plasa Jasmine cu body-ul harness Izabel poti crea un outfit irezistibil. Barbiecore nu inseamna doar sa arati dulce si feminin, ci mai ales, despre a te distra, a te exprima si a fi increzatoare in tine.

piese de lenjerie erotica in stil barbiecore colectia allure

Descopera intreaga colectie de lenjerie Barbiecore aici unde vei gasi numeroase piese deosebite.