Condimenteaza relatia cu un 'role-play' incitant

Condimenteaza relatia cu un 'role-play' incitant

Indrazneste mai mult in relatie si condimenteaza-ti viata intima punand in aplicare fanteziile tale. ‘Role-play’-ul iti permite sa renunti la inhibitii ...

Indrazneste mai mult in relatie si condimenteaza-ti viata intima punand in aplicare fanteziile tale. ‘Role-play’-ul iti permite sa renunti la inhibitii si iti da puterea de a fi acea persoana plina de erotism si seductie. Daca nu ai avut inca discutia cu partenera/partenerul tau legat de fanteziile fiecaruia, acum ar fi momentul oportun. Alegeti fantezia care are un element comun si da frau imaginatiei.

Am pregatit pentru tine cateva idei pentru o seara de ‘role-play’

 

STRAINUL

Compoarta-te ca si cum v-ati fi intalnit pentru prima data.

Stabiliti sa va intalniti la un bar sau o cafenea si sa va purtati ca si cand nu v-ati fi cunoscut. Flirtul este o arta si incercand sa va cunoasteti unul pe celalalt este un mod incitant de a incepe seara, de a va reconectat si de aprinde din nou acea scanteie. Credem ca ‘date-ul’ va decurge foarte fine si va duce catre o noapte de neuitat.

 

MASEUZA

Puneti in practica o fantezie dominanta de relaxare cu un final plin de placere.

Invita-ti partenera/partenerul in pat si compoarta-te ca si cum ar fi venit decat pentru un simplu masaj. Schimba scenariul si rasuceste finalul transformandu-l intr-unu cu final incitant. Acoperit cu un prosop de la talie in jos, uleiti-va pe spate si piept pentru a continua usor si tandru catre picioare si fese. Incitati si sicaneaza pana cand chiar nu mai puteti rezista.

 

ASISTENTA MEDICALA

Esti pregatit pentru examinare?

Ai venit la un examen medical si ti-e frica de ace si de control amanuntit? Intra in rolul de asistenta obraznica si leaga-ti pacientul neascultator. Supuneti partenerul asa cum doresti. Doar stim ca cel mai bun medicament este orgasmul, nu? Este un ‘role-play’ perfect pentru a introduce un pic de dominare in cuplu.

 

PROFESOARA SEXY

Nu ai fost atent si faci galagie la orele de curs?

Atunci ma tem ca doamna profesoara va trebui sa te disciplineze pentru comportamentul tau. Un ‘role-play’ in care rolurile se pot inversa in orice moment, iar introducerea de accesorii sexy este recomandata. 

 

Vezi colectia completa de costume fantezie sexy AICI

Introdu accesorii sexy in viata de cuplu alegand din colectia disponibila AICI

 

Ai nevoie de mai multa inspiratie? Un ghid complet cum sa introduci BDSM in dormitor gasesti AICI

 

Cu drag,

Echipa Sensero X