Indrazneste mai mult introducand BDSM in dormitor

Indrazneste mai mult introducand BDSM in dormitor

Citeste Indrazneste mai mult introducand BDSM in dormitor 3 minute Urmatorul Cum sa ai parte de un Valentine's Day de neuitat

Sa fim sinceri cu noi insine, ne-am gandit la asta. Bondage, dominare, poate un pic de masochism in timpul unui role-play? Iar succesul si popularitatea seriei 50 Shades of Grey parca a atras si mai mult atentia publicului, inclusiv tu ai devenit curios / curioasa!

Iti marturisim ca nu esti singura persoana. Sondajele arata ca mai bine de jumatate din cuplurile din Romania au experimentat o forma sau alta de BDSM fie cu un accesoriu precum catusele, masca de ochi sau chiar bici sau palete. In plus de asta, cei care au incercat BDSM s-au dovedit a avea o stare mintala foarte buna, o stare generala de bine si un stil de viata sanatos. Nu o spunem doar noi, studiile o arata..

Asa ca de ce sa nu indraznesti mai mult astazi? BDSM nu trebuie sa fie ceva taboo si infricosator. De fapt, sa intorduci aceasta practica in viata ta de cuplu este foarte usor. Noua colectie de lenjerie wetlook si accesorii pentru cupluri disponibila in magazinul nostru online de lenjerie sexy Sensero Lingerie Store este numai potrivita pentru a introduce usor BDSM in dormitorul tau.

 

Ce este BDSM?

Pentru unele persoane acesti termeni poate reprezinta un subiect taboo, insa daca esti incitat(a) de idee, haide sa explicam ce reprezinta si de ce ar trebui sa fim deschisi asupra acestei practici.

B&D - Bondage & Discipline - Bondage reprezinta utilizarea anumitor accesorii de restrictie pentru a spori placerea sexuala; disciplina este folosirea pedepsei sau a recompenselor ca raspuns al unor seturi de reguli. Aici s-ar include practici usoare precum utilizarea unor catuse sau plesnirea cu o paleta a partenerului.

D&S – Dominance & Submission - Aceasta forma de BDSM subliniaza jocul de putere, partenerul supus cedand controlul celui dominant fie doar in cateva aspecte fie in totalitate.

S&M – Sadism & Masochism - Aceasta este placerea de a da sau de a primi senzatii fizice care de cele mai multe ori se refera la durere, indiferent de intensitatea acesteia. S&M de intensitate redusa este mai putin infricosator decat pare, aici putem sa ne referim si la trageri de par, zgaraieturi, plesnirea sau muscand partenerul. 

 

Asadar, este posibil sa fi practicat o forma sau alta de BDSM pana acum poate fara sa stiti. Insa pentru cei care inca nu au indraznit… nu este timpul pierdut! Si daca te-a facut si mai curios articolul, atunci este timpul potrivit sa mergi la shopping. Alege orice articol de lenjerie erotica sau accesorii sexy pentru cuplu din magazinul nostru si adu un plus in dormitor pentru tine si partenerul tau!