Sfaturi cum sa cumperi lenjerie pentru partenera ta

Sfaturi cum sa cumperi lenjerie pentru partenera ta

Sa ii faci cadou partenerei tale o piesa de lenjerie intima este un cadou deosebit asa ca avem cateva sfaturi pentru tine!

Sa ii faci cadou partenerei tale o piesa de lenjerie intima este un cadou deosebit si, cu cateva sfaturi din partea noastra, vei primi numai cuvinte de lauda pentru alegerea facuta!

 

DARUIESTE CA SA PRIMESTI

Cumparand lenjerie intima este modul ideal de a ii arata partenerei tale cat de sexy o consideri si nu este un compliment mai potrivit decat unul infasurat si inmanat cu o fundita. Daruindu-i lenjerie sexy este un mare ‘boost’ pentru increderea in sine pentru partenera ta. 

 

MARIMEA POTRIVITA

A alege marimea potrivita este cheia succesului - nu este o metoda mai usoara decat sa arunci o privire rapida in sertarul ei de lenjerie intima. Eticheta se gaseste de obicei pe spate in jurul clemelor de prindere a sutienului sau a lenjerie. La fel poti face si cu perechile de chilotei unde eticheta este de regula tot in spatele lenjeriei.

Daca nu ai acces la sertarul ei de lenjerie, poti verifica Ghidul de Marimi disponibil pe site-ul magazinului nostru Sensero Lingerie Store pentru fiecare brand in parte. Majoritatea produselor sunt in marimi S/M (small/medium) sau L/XL (large/extra-large) asta datorita materialelor usor elastice si accesoriilor de prindere si ajustare a lenjeriei oferind un mod usor si confortabil pentru un mulaj perfect pe corp.

 

BRAVO, AI STIL!

Aici lucrurile pot deveni un pic complicate, insa sfatul nostru este unul simplu de urmat. Totul se reduce la preferintele fiecaruia insa trebuie sa fii un pic atent la detalii. 

Partenera ta arata incredibil in portjartier si dresuri? Sau pur si simplu te lasa fara suflare cand te surprinde in lenjerie wetlook? Stiind ce ii place este un mare plus, iar pentru inceput un prim cadou alegand o lenjerie intima asemanatoare cu ce detine deja este alegerea potrivita. Este un prim pas in a ii arata cat de sexy o consideri si, de ce nu, sa ii impartasesti si preferintele tale.

 

LA FINAL…

Nu te stresa prea tare ii a ii gasi cadoul… perfect. Orice femeie ar fi recunoscatoare pentru un cadoul atat de deosebit, intim si… bine documentat :)

 

Acum doar ramane sa mergi la shopping.

Cu drag,

Echipa Sensero X